Butikslokal, Gamla Flygplatsvägen 26, Hisingen, Torslanda

  • 190 m²

På Gamla Flygplatsvägen i Torslanda finns nu en butikslokal ledig att hyra om 190 kvm. Lokalen ligger precis vid knutpunkten Amhults Resecentrum. Fastigheten Terminal 1 uppfördes ursprungligen som utrikesterminal på Torslanda Flygplats men ingår idag i detaljplanen för Amhult 2. I den nya detaljplanen planeras byggnation av ca 350 bostäder, ca 15 000 m² handel samt en större kollektivtrafikknutpunkt för hela Torslanda området. Torslanda Terminal får ytterligare byggrätter och en central placerin...


Lokaltyp Butikslokal
Total yta 190 m²
Adress Gamla Flygplatsvägen 26
Område Hisingen
Kommun Göteborgs kommun
Objektsnummer 41838831

Beskrivning

På Gamla Flygplatsvägen i Torslanda finns nu en butikslokal ledig att hyra om 190 kvm. Lokalen ligger precis vid knutpunkten Amhults Resecentrum. Fastigheten Terminal 1 uppfördes ursprungligen som utrikesterminal på Torslanda Flygplats men ingår idag i detaljplanen för Amhult 2. I den nya detaljplanen planeras byggnation av ca 350 bostäder, ca 15 000 m² handel samt en större kollektivtrafikknutpunkt för hela Torslanda området. Torslanda Terminal får ytterligare byggrätter och en central placering i den nya detaljplanen. Här blir ni granne med bland annat My Baby, Capio vårdcentral, Torslanda begravningsbyrå och Husman Hagberg.

Omgivning

Torslanda Terminal 1 och Terminal 3 ligger på Gamla Flygplatsvägen, precis vid knutpunkten Amhults Resecentrum i Torslanda. Fastigheten ingår i detaljplanen för Amhult 2. I detaljplanen för Amhult 2 planeras byggnation av ca 350 bostäder, ca 15 000 m² handel samt en större kollektivtrafikknutpunkt för hela Torslanda området. Torslanda Terminal får ytterligare byggrätter och en central placering i den nya detaljplanen.

Kommunikationer

Amhults resecentrum ligger intill lokalen och passeras av ett flertal busslinjer, bland annat buss gul och röd.

Planlösning

Öppen.

Övrigt

Colliers erbjuder kostnadsfri hjälp för er som söker ny lokal. Med lång erfarenhet av uthyrning och en tät dialog med fastighetsägarna har vi en bra överblick över de lediga lokaler som finns på marknaden. Det ger oss också en god kännedom om vilka hyresnivåer som råder på marknaden och vilka vakanser som förväntas framöver. Vi tar snabbt fram lokalförslag utifrån era behov och önskemål. Välkommen att kontakta oss!


Karta
Visa på kartan:


Bilder på lokalen