Kontor, Frihamnen 16 A, Göteborg, Göteborg

  • 2 795 m²
  • 395 958 - 652 167 kr/mån

Ljus och trevlig kontorslokal om 2.795 kvm med strategiskt läge via Frihamnen.


Lokaltyp Kontor
Total yta 2 795 m²
Adress Frihamnen 16 A
Område Göteborg
Objektsnummer 41912521
Områdeshyra 395 958 - 652 167 kr/mån
1 700 - 2 800 kr/m²/år

Beskrivning

Rymlig kontorslokal om 2.795 kvm med bra läge i Frihamnen. Lokalen är ljus och har en blandad planlösning där öppna ytor kombineras med cellkontor och konferensrum. Hiss och restaurang finns i huset.

Det fantastiska läget intill älven bjuder på en vacker utsikt över södra Älvstranden, Lilla Bommen och Operahuset. I fastigheten finns bland andra grannarna Bukowskis, Mix Megapol och den populära restaurangen Mat 107. Vidare finns direkt närhet till all tänkbar service (restauranger, butiker, kommunikationer mm.) via Hjalmar Brantingsplatsen.

Omgivning

Här hittar du en blandning av kontor, bostäder och butiker. Nya moderna bostäder samsas med de gamla renoverade varvsbyggnadera som nu inhyser allt från kontor, hotell, butiker och restauranger. Detta tillsammans med närheten till vattnet gör området mycket omtyckt och attraktivt. Här ligger Lindholmen Science Park, en värdsledande arena för forskning, innovation och utbildning inom mobilt internet, intelligenta fordon, transportsystem och media & design. Lindholmen erbjuder näringsliv, högskola och samhälle en utvecklingsmiljö och nätverkande vilket resulterar i framgångsrika samarbeten. Här finns mer än 300 företag och några kända aktörer är Ericsson, IBM, Semcon och SVT. På Campus Lindholmen finns Göteborgs universitet, Chalmers tekniska högskola och det gemensamma IT-universitetet. Runt 9 000 studerande, forskare och lärare är verksamma här. Nya aktörer både Svenska och nationella söker sig hela tiden till det här attraktiva läget.

Kommunikationer

Det är lätt att ta sig till och från Frihamnen med spårvagn, en hållplats från city, och det finns gott om parkeringsplatser på området.

Service

På övriga området finns en blandad verksamhet så som marin, bussdepå, kontorsverksamheter och restaurang. Området är i en spännande och expansiv fas i samband med Älvstaden, en vision som togs i höstas.


Bilder på lokalen

Uthyrare & kontaktpersoner