Lagerlokal, Fridhemsgatan 38, Kungsholmen, Stockholm

  • 270 m²
  • 16 875 - 23 625 kr/mån

Centralt belägen lagerlokal med egen garageport!


Lokaltyp Lagerlokal
Total yta 270 m²
Adress Fridhemsgatan 38
Område Kungsholmen
Kommun Stockholms kommun
Objektsnummer 41962649
Områdeshyra 16 875 - 23 625 kr/mån
750 - 1 050 kr/m²/år
Bifogade filer

Beskrivning

Lagerlokal i bra läge mitt på Fridhemsplan med närhet till Essingeleden och E4/E20. Lokalen har en egen lastport med invändig ramp som leder ner till lokalen.
Tillträde kan ske omgående och det finns möjlighet till flexibelt avtal.

Övrigt

Öppen lageryta med några pelare. I övrigt finns ett pentry med plats för sittplatser samt en WC. Lokalen nås genom en egen garageport från Fridhemsgatan. Garageportens lägsta takhöjd är ca 2,6 meter. En mindre del av lagret har en takhöjd om ca 4 meter, men större delen av lokalen har en takhöjd om ca 3 meter. 

Närhet till både stadspuls och den vackra omgivningen kring Karlbergskanalen och Norr Mälarstrand som bjuder in till både grönska och trevliga promenadstråk längs med vattnet. De två grönområdena Kronobergsparken och Rålambshovsparken ligger inom kort gångavstånd. 

Centralt läge med all tänkbar service finns i närområdet med flera restauranger, caféer och butiker. Västermalmsgallerian ligger runt hörnet. 

Ett stenkast till tunnelbanestationen Fridhemsplan som trafikeras av tunnelbanans blåa och gröna linje. Från Fridhemsplan går flertal bussar, bland annat blåbusslinjerna 1, 3 och 4. 


Karta

Bilder på lokalen