Kontor, Framtidsvägen 14, Teleborg, Växjö

  • 10 - 20 m²
  • 417 - 1 333 kr/mån

Plats i öppet kontorslandskap med inkluderad service och kortare bindningstid. Videum Creative Arena är en del av Videum Science Park.


Lokaltyper Kontorshotell / Kontor
Total yta 10 - 20 m²
Adress Framtidsvägen 14
Område Teleborg
Hiss Ja
Våning 1
Objektsnummer 41883301
Områdeshyra 417 - 1 333 kr/mån
500 - 800 kr/m²/år

Beskrivning

I konceptet Videum Creative Arena är de flesta praktiska frågorna redan lösta. Här kan du koncentrera dig på din verksamhet utan att behöva bekymra dig för din infrastruktur.
Detta ingår i en plats på Videum Creative Arena:
- arbetsplats med skrivbord, kontorsstol, hurts eller skåp
- receptionsservice
- möteslokaler både på arenan och runt om i science park
- internet
- inbjudan till föreläsningar och aktiviteter
- möjligheter till nätverkande
- tillgång till avskilt rum för enskilda samtal
- postbox och postservice med rabatterat porto
- tillgång till skrivare/kopiator/scanner och fax
- fikarum med pentry
- kaffe ur våra automater
- fri parkering
- städning
Låter det stökigt med öppet kontorslandskap? Lugn, arenan rymmer tio arbetsplatser och har ljuddämpare i tak, på skrivbord och flera väggytor. Behöver du prata högt och mycket i telefon? Då finns det mötesrum att smita in i och ett mindre samtalsrum där du kan sjunka ner i en skön fåtölj och stänga dörren om dig.

Omgivning

Attraktivt område i anslutning till Linnéuniversitetet med närheten till naturen genom bland annat Slottsparken nedanför Teleborgs Slott och promenadstråket runt sjön Trummen.

Kommunikationer

Flera busslinjer går från Resecentrum till Linnéuniversitet och Teleborgs Centrum. Närmsta busshållplats är på Trummenvägen. Via cykelvägar från flera håll når du Videum Science Park.

Planlösning

Hela Videum Creative Arena är ca 75 kvm, fördelat på öppen yta med nio platser, mötesrum och rum för det privata telefonsamtalet. Du hyr en plats vid eget skrivbord och egen låsbar förvaringshurts i det öppna landskapet.

Parkering

Ja

Service

På området finns matställen, hotell, blomsteraffär, träningscenter, frisör, datorbutik, bibliotek och pressbyrå. I närområdet finns bland annat dagligvaruhandel, vårdcentral, apotek, simhall, bensinmack och bilverkstad.

Övrigt

Videum Science Park är en mötesplats för människor, idéer och kunskap samt en plattform för nyföretagande och företagsutveckling. Vi erbjuder dig unika, moderna lokaler i en dynamisk och expanderande miljö. Som företagare i vår science park blir du en del av en inspirerande miljö för kunskapsintensiva tillväxtföretag. Här stimuleras du till utbyte med andra företagare i vardagen och får med vår hjälp en nära anknytning till Linnéuniversitetet.

Hos oss har du fri tillgång till moderna mötesrum och gemensamhetsytor med öppet WiFi. Du kan även boka fullt utrustade konferensrum där vi erbjuder professionell service för dina lite viktigare möten.
För alla hyresgäster (idag ca 70 företag med 300 anställda) ordnar vi både utbildande event och sociala aktiviteter för att inspirera och ge många möjligheter att lära känna och bilda nätverk med andra företag. Vår devis är att ”idéer föds där människor möts”.


Karta

Bilder på lokalen