Kontorshotell, Framtidsvägen 14, Teleborg, Växjö

  • 10 - 20 m²
  • 1 rum
  • enligt överenskommelse
  • 417 - 1 500 kr/mån

VIDEUM SCIENCE PARK - Plats i öppet kontorslandskap (Videum Creative Arena) med inkluderad service och kortare bindningstid.


Lokaltyper Kontorshotell / Kontor
Total yta 10 - 20 m²
Adress Framtidsvägen 14
Område Teleborg
Kommun Växjö kommun
Byggår 2018
Hiss Ja
Våning 1
Antal rum 1
Tillträde enligt överenskommelse
Objektsnummer 41883301
Områdeshyra 417 - 1 500 kr/mån
500 - 900 kr/m²/år

Stanna hemma om du kan. Boka videovisning när du gör en intresseanmälan.

Lämna ett önskemål om att få se lokalen genom videovisning i meddelandet. Glöm inte att ge ett förslag på tid och datum.


Beskrivning

I konceptet Videum Creative Arena är de flesta praktiska frågorna redan lösta så att du kan koncentrera dig på din verksamhet.

Detta ingår i en plats på Videum Creative Arena:
- arbetsplats med skrivbord, kontorsstol, hurts eller skåp
- receptionsservice
- möteslokaler runt om i science park
- internet
- inbjudan till föreläsningar och aktiviteter
- möjligheter till nätverkande
- postbox och postservice med rabatterat porto
- tillgång till skrivare/kopiator/scanner och fax
- kaffe ur våra automater
- fri parkering
- städning

Omgivning

Attraktivt område med närhet till naturen genom bland annat Slottsparken nedanför Teleborgs Slott och promenadstråket runt sjön Trummen.

Kommunikationer

Flera busslinjer går till Linnéuniversitet och Teleborgs Centrum. Närmsta busshållplats är Trummenvägen. Cykelvägar leder hit från alla håll.

Planlösning

Hela Videum Creative Arena är ca 75 kvm och ligger placerat i markplan i direkt anslutning till vår nya reception, restaurang och konferensrum. Du hyr här en fast plats vid ett av de nio skrivborden och får en egen förvaringshurts i det öppna landskapet.

Parkering

Ja

Service

På området finns matställen med allt från bordsservering till take-away, dagligvaruhandel, apotek, hotell, träningscenter, frisör, tandläkare, datorbutik, bibliotek och pressbyrå. I närområdet finns bland annat blomsteraffär, vårdcentral, simhall och bensinmack.

Skyltläge

Alla hyresgäster i Videum Science Park har möjlighet till skyltning med logotyp på gemensam skylt synlig från båda håll på Framtidsvägen.

Närliggande företag

I Videum Science Park verkar små och medelstora företag och organisationer inom olika branscher. Här möter du en mix av etablerade företag och drivna startups, några verkar lokalt och andra internationellt. Största granne och vår viktigaste samverkanspartner är Linnéuniversitetet.

Övrigt

Videum Science Park är sedan 1986 en kunskaps- och innovationsmiljö för företag, studenter och forskning. Här erbjuder vi dig professionell service kring flexibla kontors- och möteslokaler, labbmiljöer för innovation och VR samt ett stort utbud kunskapsevent i samverkan med näringsliv och akademi. Verksamheten utvecklas och drivs av det kommunala bolaget Videum AB.


Karta


Bilder på lokalen