Lagerlokal, Flöjelbergsgatan 14C, MÖLNDAL, Mölndal

  • 580 m²

Lagerlokal med kontor


Lokaltyp Lagerlokal
Total yta 580 m²
Adress Flöjelbergsgatan 14C
Område MÖLNDAL
Kommun Mölndals kommun
Objektsnummer 41899350

Stanna hemma om du kan. Boka videovisning när du gör en intresseanmälan.

Lämna ett önskemål om att få se lokalen genom videovisning i meddelandet. Glöm inte att ge ett förslag på tid och datum.


Beskrivning

Välkommen till Flöjelbergsgatan 14C. Här finns en lagerlokal med kontor. Optimalt läge med parkering och busshållplats utanför dörren. Här finns goda lastningsmöjligheter via gemensam lastbrygga. Inflyttande hyresgäst ges möjlighet att utforma lokalen efter egna önskemål gällande materialval och planlösning. Kontakta oss för mer information.

Omgivning

Fastigheten är belägen i Lackarebäck i Mölndal med närhet till Mölndals centrum, med Bank, Systembolag, Apotek m fl butiker. Närheten till E6/ E20 innebär knappt 10 minuter till Göteborg centrum.

Kommunikationer

Fastigheten är belägen i nära anslutning till E6/E20. Buss 753 tar dig till Mölndal Centrum på 4 minuter. Cirka 5 minuters promenad till spårvagnshållplats Krokslätt där du enkelt tar dig till centrala Göteborg. Det finns gratis parkeringar i anslutning till fastigheten.

Service

Nära till Mölndals Centrum med service, lunchrestauranger och caféer. Nära även till Göteborgs centrum med all tillgänglig service. I området finns flera lunchrestauranger.Bilder på lokalen