Kontor, Flöjelbergsgatan 1, Gunnebo, Mölndal

Hemfosa Fastigheter AB Parkering (939 m) Shopping (34 m) Bränslestation (542 m) Restaurang (77 m) Bilservice (148 m) Friskvård (97 m) Kommunikation (15 m) Uttagsautomat (658 m) Grönområde (226 m) Postkontor (129 m)

Södra Porten är ett område som präglas av hög servicegrad och effektiva lokaler. De goda kommunikationerna och närheten till såväl Göteborgs centrum som Mölndals centrum och Landvetter flygplats borgar för enkelhet. Lokalerna håller en god teknisk standard avseende ventilation och kyla och planlösningen ger en hög effektivitet utan att göra avkall på ljus och atmosfär. Lokalerna finns på plan 1-5. I fastigheten finns gemensam bemannad reception och ett konferenscenter med möjlighet att hyra konf...

Fakta om lokalen
Lokaltyp Kontor
Total yta 425 - 500 m²
Adress Flöjelbergsgatan 1
Område Gunnebo
Tillträde Enligt överenskommelse.
Objektsnr 41860222
Få prisuppgift & information
Beskrivning

Södra Porten är ett område som präglas av hög servicegrad och effektiva lokaler. De goda kommunikationerna och närheten till såväl Göteborgs centrum som Mölndals centrum och Landvetter flygplats borgar för enkelhet. Lokalerna håller en god teknisk standard avseende ventilation och kyla och planlösningen ger en hög effektivitet utan att göra avkall på ljus och atmosfär. Lokalerna finns på plan 1-5. I fastigheten finns gemensam bemannad reception och ett konferenscenter med möjlighet att hyra konferensrum i varierande storlek. Här finns dessutom en bio/hörsal med ca 160 platser.

Omgivning

Fastigheten ligger på Flöjelbergsgatan 1 i Lackarebäcks Teknikpark i Mölndals kommun. Fastigheten har ett attraktivt läge med absolut närhet till E6/E20. Till Göteborgs centrum är det cirka sju kilometer och till Mölndals centrum cirka två kilometer. Omgivande bebyggelse utgörs i huvudsak av både kontors- och industrifastigheter. I Lackarebäcks Teknikpark finns en mix av utvecklings-, tillverknings- och teknikföretag och präglas av innovation och entreprenörskap. Utmärkande för området är forskning om radarsystem genom närvaron av Ericsson och Saab Electronic Defence Systems.

Kommunikationer

Kommunikationsläget är mycket bra med snabb och enkel åtkomst till E6:an från Fastigheten och i förlängningen Landvetter flygplats. Det tar cirka tio minuter att nå Göteborgs centrum med bil. De kollektiva förbindelserna utgörs av buss och spårvagn. Busshållplatsen ligger i direkt anslutning till Fastigheten. Restiden till Mölndals centrum är cirka fyra minuter och till Göteborgs Centralstation cirka 20 minuter. Spårvagn finns på andra sidan motorvägen med en promenadväg om cirka tio minuter.

Planlösning

Ljus och flexibel planlösning.

Parkering

Bilplatser finns att tillgå.

Service

Området ligger i anslutning till Lackarebäcks Naturskyddsområde. I området finns ett antal restauranger och en friskvårdsanläggning.

Flöjelbergsgatan 1, Gunnebo

Södra Porten är ett område som präglas av hög servicegrad oc...

Visad

Bergfotsgatan 1, Mölndal

Lager om 90kvm med port i markplanoch gemensam transportgång...

Visad

Flöjelbergsgatan 3A, Mölndal

Fastighet: Tjärblomman 2 Kontor med skyltläge mot E6

Visad