Lagerlokal, Fiskhallsvägen 18, Årsta, Stockholm

Lokalguidens estimerade områdeshyra 258 150 - 430 250 kr/mån
Svenska Hus AB Restaurang (47 m)

I Årsta partihallsområde finns denna fastighet innehållande grossistverksamhet, främst en stor Fiskgrossist. I Partihallsområdet finns en härlig blandning företag med fokus på olika sorters grossistverksamheter och livsmedelsproduktion. Här är alltid liv och rörelse och lastbilarna har gott om utrymme att mötas....

Fakta om lokalen
Lokaltyp Lagerlokal
Total yta 3 442 m²
Adress Fiskhallsvägen 18
Område Årsta
Byggår 1962
Objektsnr 41892634
Lokalguidens estimerade områdeshyra
258 150 - 430 250 kr/mån
900 - 1 500 kr/m²/år
Få prisuppgift & information
Beskrivning

I Årsta partihallsområde finns denna fastighet innehållande grossistverksamhet, främst en stor Fiskgrossist. I Partihallsområdet finns en härlig blandning företag med fokus på olika sorters grossistverksamheter och livsmedelsproduktion. Här är alltid liv och rörelse och lastbilarna har gott om utrymme att mötas.

Omgivning

Årsta Partihallar är betraktat som ett av Stockholms största och viktigaste nav när det gäller hantering av gods och här hittar du en härlig blandning av företag inom livsmedels­industrin. I området finns flera restauranger varav en i fastigheten.

Kommunikationer

Kommunikationerna är optimala - Årsta ligger bara en kort resväg från centrala Stockholm och både pendeltåg och tvärbana ligger på tio minuters gångavstånd. Även flera busslinjer kör igenom området. Buss 134 och 168 går genom området. Det är ca 10 minuters promenad för resande med tvärbanan och pendeltåg. Rör du dig med bil når du Södra länken, Huddingevägen samt Essingeleden på bara några minuter.

Transportvägen 7, Årsta

Ljust och trevligt kontor intill Årstabergs station

Visad

Drivhjulsvägen 22, Västberga

Här bygger vi lokaler för er verksamhet, ett unikt läge att ...

Visad

Drivhjulsvägen 26, Västberga

Fint rumsindelat/öppet kontor med stora konferensytor eller ...

Visad

Drivhjulsvägen 20, Västberga industriområde

På plan 1 ligger detta mindre kontor som idag har 8 st småru...

Visad