Kontor, Finlandsgatan 52, Akalla, Stockholm

Lokalguidens estimerade områdeshyra 47 658 - 122 908 kr/mån
FastPartner AB Shopping (75 m) Kommunikation (372 m) Restaurang (247 m) Bränslestation (287 m) Friskvård (141 m) Bilservice (216 m) Grönområde (399 m)

Välkommen till ett trevligt och fint kontor med genomgående hög standard

Fakta om lokalen
Lokaltyp Kontor
Total yta 602 m²
Adress Finlandsgatan 52
Område Akalla
Tillträde Enligt överenskommelse
Objektsnr 41861633
Lokalguidens estimerade områdeshyra
47 658 - 122 908 kr/mån
950 - 2 450 kr/m²/år
Få prisuppgift & information
Beskrivning

Trevlig kontorsokal som är belägen högst upp i fastigheten. Standarden på lokalen är genomgående hög och har en bra rymd med mycket ljusinsläpp. De effektiva ytorna gör att du kan skapa ett mycket bra kontor med en trevlig arbetsmiljö.

Omgivning

Fastigheten ligger i Akalla, Norra Kista. När du flyttar till Kista hamnar du i händelsernas centrum. Du har grannar som är några av landets mest innovativa och framgångsrika företag. De är internationellt orienterade, med hög omsättning och lockar högutbildade människor. Men Kista är så mycket mer, det är ett ställe där människor, företagare, specialister, invånare, studenter och affärsresenärer möts. Det jättelika naturreservatet har du in på knuten men även närheten till Arlanda, Bromma och centrala Stockholm.

Kommunikationer

Vi vill att det ska vara bekymmersfritt för dig att hyra av FastPartner. Därför har vi för området tagit fram en egen shuttlebus som gratis tar dig som hyresgäst till och från Kista centrum under lunchtid, 11-13. Tunnelbanestationerna Akalla och Husby ligger endast fyra minuters gångväg bort. Med tunnelbanans blåa linje tar det knappt 20 minuter från T-centralen. Flertalet bussar trafikerar dessutom området. Färdas du med bil är det inga problem det heller, med bil ligger Finlandsgatan alldeles i närheten av E4 och E18. Härifrån tar du dig till Stockholm City, Arlanda och Bromma flygplatser på ca 15 minuter. Till och från flygplatserna tar ni er även lätt med flygbuss. Flygbussen finner ni närmast vid Kista Centrum. Dessa kör sträckan Arlanda Flygplats- Kista - Bromma Flygplats.

Planlösning

Rumsindelat

Parkering

Avtalas. Garage finns.

Service

På Finlandsgatan finns två restauranger, café samt kemtvätt och frisör. I närområdet ligger ytterligare tre restauranger, bensinstation med minilivs, två välkända snabbmatkedjor samt Ibis Hotell. Kista Galleria med 180 butiker, Food Court, biograf, banker och apotek ligger 5 minuters bilfärd alternativt tar du områdets egna shuttle bus.

Övrigt

Standarden på lokalen är genomgående hög och har en bra rymd med mycket ljusinsläpp.

Artiklar om FastPartner AB

Finlandsgatan 52, Akalla

Fint kontor med fönster i flera väderstreck vilket skapar br...

Visad

Finlandsgatan 52, Akalla

Välkommen till ett spännande kontor högst upp i fastigheten....

Visad

Finlandsgatan 38, Akalla

Här erbjuder vi moderna och flexibla kontor på Finlandsgatan...

Visad

Finlandsgatan 34, Akalla

Här finner du en trevlig kontorslokal högst upp i fastighete...

Visad