Övrig lokal, Falugatan 2, Centrum, Falun

Diös Restaurang (12 m) Shopping (17 m) Friskvård (54 m) Kommunikation (70 m) Bank (137 m) Uttagsautomat (146 m) Parkering (153 m) Bränslestation (251 m) Bilservice (353 m)

Övrigt på 327 kvm på Falugatan 2 i Centrum

Fakta om lokalen
Lokaltyp Övrig lokal
Total yta 327 m²
Adress Falugatan 2
Område Centrum
Tillträde Enligt överenskommelse
Objektsnr 41866555
Få prisuppgift & information
Beskrivning

Rymlig kontorslokal med stor potential och vackert läge intill Fisktorget i centrum. Öppen planlösning och genomgående ljusa lokaler med utsikt över Faluån. Lokalen är i dagsläget råställd och kan anpassas utifrån dina verksamhetsbehov. Plan finns för glaspartier in mot gallerians övre plan brevid Clas Ohlson.

Omgivning

Falun är en anrik, pulserande stad där det finns en gemytlig harmoni mellan gammalt och nytt, traditionellt och nyskapande, bredd och spetskompetens. Stadens historia är starkt kopplad till gruvdriften med Falu koppargruva och finns även med på UNESCO:s världsarvslista. Falun har ett blomstrande näringsliv med en bas av exportinriktade storföretag, mellanstora verkstadsföretag, företag inom den grafiska industrin och ett växande antal tjänsteföretag. Här finns även Högskolan i Dalarna.

Kommunikationer

Närhet till allmänna kommunikationer. Ca 50 m till närmsta busshållplats (http://www.dalatrafik.se). Tågstationen ligger på ca 800 m gångavstånd. Cirka 800 m till tågstationen. Cirka 3 mil till Borlänge flygplats.

Service

Fastigheten har ett attraktivt, centralt läge med närhet till all tänkbar service, shopping och restauranger. Den består av två byggnader med 5 våningsplan vardera. I den ena byggnaden finns kommunen och Falu Stadsbibliotek och i den andra Falan galleria med ett flertal butiker, Clas Ohlson och Systembolaget. Fastigheten är delvis renoverad under senare år.

Uthyrare & kontaktpersoner

Falugatan 2, Centrum

Kontor på 327 kvm på Falugatan 2 i Centrum

Visad

Holmgatan 30, Falu centrum

Nybyggd butikslokal med entré i bästa läge på Holmgatan. Ins...

Visad

Hälsingtorget 2 A, Centrum

Kontor på 168 kvm på Hälsingtorget 2 A i Centrum

Visad