Kontor, Falkenbergsgatan 3, Centrum, Göteborg

Newsec Kommunikation (4441 m)

Nu bygger vi ut Mektagonen med ytterligare 8000 kvm kontor och kan i början av 2020 erbjuda helt nybyggda kontorslokaler. Befintliga Mektagonen totalrenoverades 2007 med nya kontor, butiker och ny fasad. Sedan nyöppningen har fastigheten varit fullt uthyrd tack vare nöjda hyresgäster. En bidragande orsak, förutom smart läge och kvalitativa lokaler, är servicekonceptet i fastigheten. Det nya kontorshuset har noggrant planerats för att skapa hög flexibilitet. Vi kan dela lokalerna till lokaler f...

Fakta om lokalen
Lokaltyp Kontor
Total yta 8 000 m²
Adress Falkenbergsgatan 3
Område Centrum
Objektsnr 41911615
Få prisuppgift.

Fyll i era uppgifter nedanför för mer information och aktuell hyresnivå.

bubbla

Genom att slutföra intresseanmälan godkänner jag Lokalguidens behandling av personuppgifter.

Beskrivning

Nu bygger vi ut Mektagonen med ytterligare 8000 kvm kontor och kan i början av 2020 erbjuda helt nybyggda kontorslokaler. Befintliga Mektagonen totalrenoverades 2007 med nya kontor, butiker och ny fasad.
Sedan nyöppningen har fastigheten varit fullt uthyrd tack vare nöjda hyresgäster. En bidragande orsak, förutom smart läge och kvalitativa lokaler, är servicekonceptet i fastigheten.

Det nya kontorshuset har noggrant planerats för att skapa hög flexibilitet. Vi kan dela lokalerna till lokaler från 350 kvm upp till 1300 kvm per våningsplan. Söker ni större lokaler kan ett eller flera våningsplan hyras sammanhängande.

I Mektagonen finns hotell, restaurang, gym, livsmedelsbutik, frisör, bar och bilpool mm. Besökare till fastigheten får hjälp i receptionen som även bistår hyresgästerna med kringservice. Moderna kontor och service har varit ledorden i Mektagonens koncept sedan 2007, nu bygger vi vidare på det!

Välkommen att kontakta oss så berättar vi gärna mer om denna miljöklassade fastighet!

Omgivning

Vi bygger blandstad! Både norr och söder om Mektagonen byggs nya bostäder med service och restauranger i bottenplanen. Här blir det liv under dygnets alla vakna timmar. Det är nära till händelsernas centrum i Göteborg. Svenska Mässan, Liseberg, Skandinavium, Ullevi-arenorna och Avenyn finns bara några hållplatser bort. Det kallar vi urban småstadscharm.

Service

Mektagonen är ett fullservicehus. Här finns en välkomnande reception, en lunchrestaurang där alla hyresgäster kan äta frukost, ett mysigt café, frisör, och bokningsbara konferensrum, mellan 8 -30 personer. Vidare matbutiken Willys, Nordic Wellnes gym och ett modernt hotell med hemkänsla.

Falkenbergsgatan 3, Krokslätt

Nu erbjuds 4 lokaler i storlekarna 44-87 kvm i projekt &quot...

Visad

Mölndalsvägen 89, Almedal

I fastigheten Light Factory, kan vi nu erbjuda en butiksloka...

Visad

Mölndalsvägen 89, Almedal

I fastigheten Light Factory i Södra Centrum kan vi nu erbjud...

Visad

Mölndalsvägen 89, Almedal

I fastigheten Light Factory, kan vi nu erbjuda en trevlig lo...

Visad