Kontor, Fabriksgatan 7-9, Gårda, Göteborg

  • 450 m²
  • 63 750 - 105 000 kr/mån

450 kvm fint och fräscht kontor i gamla Gårda Fabriker


Lokaltyp Kontor
Total yta 450 m²
Adress Fabriksgatan 7-9
Område Gårda
Objektsnummer 41809820
Områdeshyra 63 750 - 105 000 kr/mån
1 700 - 2 800 kr/m²/år

Beskrivning

Chans att hyra ca 450 kvm fint och fräscht kontor i gamla Gårda Fabriker. Lokalen är idag större än 450 kvm men går att dela av till runt denna storlek. Stora kontorsrum passande för verksamheter som vill sitta i landskap, pentry och fikarum i mitten av lokalen och två toaletter varav en handikappanpassad. Hiss finns och möjlighet finns att hyra garageplats i fastigheten.

Kontakta gärna Colliers för ytterligare information.

Omgivning

I Gårda, strax norr om Liseberg, finns gott om folk. Här finner Du Göteborgs kanske minst uppmärksammade skyskrapa som sträcker sig mot himlen, högre än fabriksskorstenarna någonsin förmådde. På drygt hundra år har Gårda förvandlats från industrisamhälle till kontorscentrum och nu finns fastigheter från då och nu inredda som både lokaler och bostäder. Närheten till centrum, men även till E6 ger Gårda ett ypperligt läge på Göteborgskartan.

Se även www.gardaforetag.org för mer info om Gårda!

Kommunikationer

Området har ett mycket bra kommunikativt läge - du tar dig snabbt ut på E6 och har snabb access till E20, RV45 samt RV40. Pendeltågsstationen Lisebergsstationen gör Gårda extra tillgängligt med kollektivtrafiken. Tåg, bussar och spårvagnar trafikerar i och i närheten av området med täta turer.

Parkering

20 garageplatser.

Övrigt

Visste Du att vi på Colliers International är Göteborgs ledande lokalförmedlare? Hör av Dig till oss med Era önskemål så hjälper vi Ert företag att hitta nya lokaler helt kostnadsfritt!

Vi samarbetar med de allra flesta av Göteborgs fastighetsägare, stora som små, och vår databas innehåller idag drygt 300 uppdaterade lokaler av olika typer och storlekar.

Kontakta vår uthyrningsavdelning på tel 031-743 00 90 för en mer effektiv lokalsökning!


Bilder på lokalen