Kontor, Fabriksgatan 2, Lund centrum, Lund

  • 72 m²

Toppmoderna arbetsplatser i öppet kontorslandskap och trevlig loungehörna i en historisk miljö.


Lokaltyp Kontor
Total yta 72 m²
Adress Fabriksgatan 2
Område Lund centrum
Kommun Lunds kommun
Hiss Ja
Våning 3
Objektsnummer 41940299
Bifogade filer

Beskrivning

72 kvm på Raffinaderiet 3 - Trevlig hörnlokal med fint ljusflöde som skapar en trivsam arbetsmiljö. Detta kontor berättar en spännande industrihistoria och passar dig som söker toppmoderna arbetsplatser i en historisk miljö, det bästa av två världar. Genomtänkt planlösning med öppet kontorslanskap, yta för spontana möten och ett stort pentry med rymlig matplats samt sällskapsyta.  

För att möta den ökade efterfrågan på moderna kontorslokaler vid Lund C genomgår Raffinaderiet 3 en större ombyggnation och renovering. Det kommer att bli miljöcertifierade kontor med noga utvalda material som både värnar om miljön och passar in i den tidstypiska stilen. Preliminär inflyttning första kvartalet 2023.

Planlösningen kan anpassas efter just ditt företags behov.

Varmt välkommen att kontakta oss för mer information!

Omgivning

I mysiga Lunds centrum är det lätt att trivas. De smala kullerstensgatorna kantas av historiska universitetsbyggnader, mysiga kaféer och små butiker. Här är Wihlborgs en framstående kommersiell fastighetsägare och erbjuder både kontor och butikslokaler för små och stora företag.

Kommunikationer

Fastigheten ligger på perfekt pendlingsläge bara ett stenkast från Lund C där stadsbussar, regionbussar och tågtrafik passerar. Med Öresundståget tar du dig till Malmö C på cirka 10 minuter och till Köpenhamn på cirka 1 timme. Du kan även åka Lunds nya spårvagn som går mellan Lund C och ESS på Brunnshög via bland annat Universitetssjukhuset, LTH, Ideontorget och MAX IV. 

Service

Det finns gott om lunchrestauranger, banker, butiker, gym och annan service runt Lund C. Inom ett par minuters promenad når du Lunds absoluta stadskärna med all tänkbar handel och service. Gångavstånd till både vårdcentral och tandläkare.


Karta
Visa på kartan:


Bilder på lokalen