Kontor, Första Långgatan 18, Järntorget, Göteborg

  • 290 m²
  • 41 083 - 67 667 kr/mån

I ett av Första Långgatans gamla vackra hus finns nu ett kontor om 290kvm på plan 3. Lokalen har högt i tak och stora fönster mot Första Långgatan och Göteborgs hamninlopp. Ytan är idag indelad i kontorsrum i varierande storlek samt konferens, pentry och WC med dusch. Fastigheten har ett bra läge mellan Järntorget och Masthuggstorget med ett stort utbud av restarurangen såväl på dagen som på kvällen. Flertalet gym finns också i området för den träningssugne. Bra kommunikationer med Järntorget...


Lokaltyp Kontor
Total yta 290 m²
Adress Första Långgatan 18
Område Järntorget
Objektsnummer 41918980
Områdeshyra 41 083 - 67 667 kr/mån
1 700 - 2 800 kr/m²/år

Beskrivning

I ett av Första Långgatans gamla vackra hus finns nu ett kontor om 290kvm på plan 3. Lokalen har högt i tak och stora fönster mot Första Långgatan och Göteborgs hamninlopp.
Ytan är idag indelad i kontorsrum i varierande storlek samt konferens, pentry och WC med dusch.

Fastigheten har ett bra läge mellan Järntorget och Masthuggstorget med ett stort utbud av restarurangen såväl på dagen som på kvällen. Flertalet gym finns också i området för den träningssugne. Bra kommunikationer med Järntorget som knutpunkt några 100m bort. För den bilburne har vi garage i huset samt ett stort parkeringsdäck rakt över gatan.

Välkommen på visning!

Kommunikationer

Med Järntorget som något av en knutpunkt för kollektivtrafiken är läget idealiskt vad gäller transporter via spårvagn och buss. Men även om biltrafiken stundtals kan vara tät går det relativt enkelt att nå området per bil också. Detta tack vare att en av stadens stora genomfartsleder passerar precis intill våra adresser, med parkeringshus i närheten och möjlighet att hyra garage i kontorsfastigheten.