Kontor, Engelbrektsgatan 28, Avenyområdet, Göteborg

Lokalguidens estimerade områdeshyra 42 533 - 74 800 kr/mån
Wallenstam AB (publ) Restaurang (37 m) Shopping (74 m) Friskvård (66 m) Bank (166 m) Uttagsautomat (206 m) Kemtvätt (293 m)

Nära granne till Avenyn, i den pampiga fastigheten på Engelbrektsgatan 28, finns nu på plan 2 en ljus lokal på 352 kvm med fönster som vetter mot tre olika håll. Lokalen erbjuder även 2 st balkonger mot Engelbrektsgatan. Fastighetens entré är välkomnande och nyligen renoverad. Lokalen passar perfekt för kreativa bolag som söker efter en lokal med inspirerande miljö, företag som söker lokal med showroom eller till företag som söker en traditionell kontorslokal. Välkomna på visning!...

Fakta om lokalen
Lokaltyp Kontor
Total yta 352 m²
Adress Engelbrektsgatan 28
Område Avenyområdet
Objektsnr 41860588
Lokalguidens estimerade områdeshyra
42 533 - 74 800 kr/mån
1 450 - 2 550 kr/m²/år
Få prisuppgift & information
Beskrivning

Nära granne till Avenyn, i den pampiga fastigheten på Engelbrektsgatan 28, finns nu på plan 2 en ljus lokal på 352 kvm med fönster som vetter mot tre olika håll. Lokalen erbjuder även 2 st balkonger mot Engelbrektsgatan. Fastighetens entré är välkomnande och nyligen renoverad.

Lokalen passar perfekt för kreativa bolag som söker efter en lokal med inspirerande miljö, företag som söker lokal med showroom eller till företag som söker en traditionell kontorslokal. Välkomna på visning!

Kommunikationer

Avenyområdet är lättillgängligt, kollektivtrafiken, spårvagnar och bussar, har flera hållplatser på eller i direkt anslutning till Avenyn. Flygbussen direkt från Landvetter flygplats stannar på Avenyn. Och trots sitt centrala läge finns här goda parkeringsmöjligheter med såväl Heden, parkeringshus och Vasastaden nästgårds.

Engelbrektsgatan 28, 2., Centrum

Vackert klassiskt kontor i sekelskiftesfastighet på Engelbre...

Visad

Engelbrektsgatan 28, Göteborg/Lorensberg

Läckert kontor nära Avenyn med två balkonger. Lokalen passar...

Visad

Engelbrektsgatan 28, Göteborg

I denna fastighet från 1929, med en vacker fasad i ljus puts...

Visad

Arkivgatan 1, Lorensberg

Lokalen är belägen en trappa upp i en bostadsfastighet. Den ...

Visad