Kontor, Elektrogatan 10, SOLNA STRAND, Solna

  • 10–30 m²

UMA Solna Strand bjuder dig och ditt team moderna privata kontor i en fräsch coworking-miljö med utmärkt läge!


Lokaltyper Kontor / Kontorshotell
Total yta 10–30 m²
Adress Elektrogatan 10
Område SOLNA STRAND
Kommun Solna kommun
Byggår 2019
Hiss Ja
Våning 7
Objektsnummer 41917145

Beskrivning

UMA Solna Strand är en modern och fräsch coworking-anläggning som har öppnat i slutet av 2019 i kontorsfastigheten Grow i Solna Strand.

Våra privata, fullt utrustade kontor för 1-2 personer har allt som du och ditt team behöver för att jobba effektivt. Rummen är inredda med bl.a. elektroniska bord, ergonomiska stolar och skåp. Vi erbjuder kontor för både små och stora företag, och planerar gärna en perfekt lösning för dig och ditt team.

Med medlemskapet kan ditt team njuta av alla våra tjänster, bekvämligheter och evenemang. Våra veckovisa frukostar och after works är perfekta tillfällen för att skapa nya kontakter. Medlemmar får också tillgång till våra andra anläggningar i Norden och Baltikum, perfekt då du reser.

Läget är utmärkt, endast 400 m från Sundsbyberg centrum och Solna strand tunnelbanestation. Flygbussarna till Arlanda- och Bromma Flygplats stannar utanför Grow. Området bjuder på ett brett utbud av tjänster, bl.a.  caféer, restauranger, gym och hotell.

Vi har mycket flexibla villkor och inga depositionsavgifter på våra kontrakt. Kontakta oss för mer information så planerar vi en lösning som passar bäst för ditt företag!

Kommunikationer

Solna strand når du lätt både med tåg, tunnelbana och buss. Till centrala Sundbyberg promenerar du på mindre än fem minuter. Flygbussarna till Arlanda- och Bromma stannar utanför fastigheten.

Parkering

P-Hus Solna strand med 870 parkeringsplatser i elva plan. 42 platser är utrustade med laddstolpar för elbilar och en utökning med lika många laddstolpar finns förberett.

Service

På entréplan av Grow etableras restaurangkonceptet K-märkt. Närområdet bjuder på ett brett utbud av service t.ex. hotell, gym och restauranger.

Övrigt

ÖVRIGT:

UMA Workspace tjänster: postlåda, UMA Business WiFi, gratis premium kaffe och te, kopiering och utskrift, moderna mötesrum, evenemang, Community Manager, UMA Community, låsbara skåp, duschar, telefonrum och städning.


Karta
Visa på kartan: