Kontor, Drottninggatan 37, Centrum, Göteborg

Lokalguidens estimerade områdeshyra 68 550 - 114 250 kr/mån
Vasakronan AB Friskvård (6 m) Shopping (10 m) Restaurang (18 m) Uttagsautomat (48 m) Kommunikation (228 m) Bank (312 m) Parkering (378 m)

Här har vi en helt nyrenoverad lokal som både har stor öppen yta för att tex jobba aktivitetsbaserat och en del är indelat i 9 st kontorsrum. Det finns 3 st mötesrum. När man kommer in på kontoret såfinns det en härlig yta som lämpar sig bra för en reception och en loungeyta. Till lokalen hör en takterass där man ser ut över takåsarna i innerstan....

Fakta om lokalen
Lokaltyp Kontor
Total yta 457 m²
Adress Drottninggatan 37
Område Centrum
Renoveringsår 1864/1966
Tillträde 20180501
Objektsnr 41899439
Lokalguidens estimerade områdeshyra
68 550 - 114 250 kr/mån
1 800 - 3 000 kr/m²/år
Få prisuppgift & information

Genom att slutföra intresseanmälan godkänner jag Lokalguidens behandling av personuppgifter.

Beskrivning

Här har vi en helt nyrenoverad lokal som både har stor öppen yta för att tex jobba aktivitetsbaserat och en del är indelat i 9 st kontorsrum. Det finns 3 st mötesrum. När man kommer in på kontoret så finns det en härlig yta som lämpar sig bra för en reception och en loungeyta. Till lokalen hör en takterass där man ser ut över takåsarna i innerstan.

Omgivning

Fastigheten är belägen mitt i centrala Göteborg, närmare bestämt Inom Vallgraven. Ett stenkast från bland annat Domkyrkan, Brunnsparken och Kungsportsplatsen. På promenadavstånd nås även Centralstationen vilket möjliggör för goda kommunikationer.

Kommunikationer

Den närmaste hållplatsen är Kungsportsplatsen där flertalet buss- och spårvagnslinjer passerar. Fastigheten ligger dessutom nära Brunnsparken - kollektivtrafikens knutpunkt - och Centralstationen där du har nära till alla kommunala kommunikationer. Mer info, tidtabeller m.m. finner du på Västtrafik och SJ. Cykel är ett enkelt sätt att ta sig runt på i centrala Göteborg. Runt fastigheten finns det flera Styr & ställ cyklar att hyra.

Parkering

Det finns gott om parkering i närområdet. Till exempel kan hyresgäster hyra p-plats genom att kontakta parkeringshuset i Nordstan eller APCOAs parkeringshus Kungsgaraget och P-hus City. I dess P-hus f

Service

Butiker, restauranger och närservice finns på många platser i nära anslutning till denna fastighet. Närmaste köpcentrum är Arkaden, Kompassen och Nordstan som ligger på några minuters promenadavstånd där du finner all tänkbar service. Men i området runt fastigheten finns också Kungsgatans gångstråk eller den något längre bort belägna Kungsportsavenyn som har mycket att erbjuda.

Uthyrare & kontaktpersoner

Fredsgatan 1, Centrum

Här sitter du så centralt det går i Göteborg. Ett nyrenovera...

Visad

Kungspassagen, Kungsg 48 B, Centrum

Här har vi en lokal i toppenläge. En våning upp i huset stig...

Visad

Kungsgatan 56, Centrum

Välkommen till ett mycket fint kontorshotell mitt i centrala...

Visad

Östra Hamngatan 52, Centrum

Liten lokal med bra planlösning och härlig utsikt. Här sitte...

Visad