Kontor, Dockplatsen 1, Dockan, Malmö

Lokalguidens estimerade områdeshyra 52 325 - 68 425 kr/mån
Wihlborgs Fastigheter AB Shopping (10 m) Restaurang (10 m) Friskvård (88 m) Bank (211 m) Parkering (214 m) Uttagsautomat (239 m) Kemtvätt (240 m) Kommunikation (264 m)

Lokal med havsutsikt i Dockan

Fakta om lokalen
Lokaltyp Kontor
Total yta 322 m²
Adress Dockplatsen 1
Område Dockan
Objektsnr 41863745
Lokalguidens estimerade områdeshyra
52 325 - 68 425 kr/mån
1 950 - 2 550 kr/m²/år
Få prisuppgift & information
Beskrivning

Kontorslokal ledig i representativ fastighet i Dockan. Trevlig entré och mötesplats med lunchrestaurang i bottenplan. Det finns externa mötesrum att tillgå på våningsplan två. Kontoret är flexibelt om man vill sitta i rum eller föredrar landskap. I Dockan är utbudet stort av lunchrestauranger och annan daglig service.

Kommunikationer

Bussförbindelse finns inom gångavstånd. Två linjer går med mycket frekvent intervall. Det tar max 10 minuter att promenera till centralstationen. Parkeringsmöjligheter finns på området.

Parkering

Restaurang i huset

Service

Ett stort utbud av lunchrestauranger inom gångavstånd. Övrig service såsom livsmedel, frisörer, apotek, kemtvätt, blomsterhandel m.m. finns inom Dockanområdet.

Övrigt

Fastigheten är belägen i Västra Hamnens mest expansiva område, Dockan. Det som tidigare varit en industriell värld har nu förvandlats till en öppen och modern miljö, en helt ny levande stadsdel med lunchrestauranger, caféer, affärer och allt annat som behövs för att skapa framtidens arbetsplats. Här finns allt du behöver med goda kommunikationer och närhet till centralstationen och Malmö centrum. Exempel på företag som har valt att placera sig på i området är Telia, Mercedes, Media Evolution City och SVT.