Kontor, Dockplatsen 1, Dockan, Malmö

Wihlborgs Fastigheter AB Restaurang (0 m) Shopping (10 m) Parkering (60 m) Friskvård (88 m) Bank (211 m) Uttagsautomat (239 m) Kemtvätt (240 m) Kommunikation (264 m)

Kontor med havsutsikt i Dockan

Fakta om lokalen
Lokaltyp Kontor
Total yta 322 m²
Adress Dockplatsen 1
Område Dockan
Objektsnr 41863745
Få prisuppgift & information

Genom att slutföra intresseanmälan godkänner jag Lokalguidens behandling av personuppgifter.

Beskrivning

I en represantativ fastighet i Dockan finns denna trevliga kontorslokal med många möjligheter nu ledig. Idag är kontoren rumsindelade men lokalen är flexibel om man föredrar att sitta i öppet landskap. Det finns externa mötesrum att tillgå på våningsplan två.

Kommunikationer

Bussförbindelse finns inom gångavstånd. Två linjer går med mycket frekvent intervall. Det tar max 10 minuter att promenera till centralstationen. Parkeringsmöjligheter finns på området.

Parkering

Restaurang i huset

Service

Ett stort utbud av lunchrestauranger inom gångavstånd. Övrig service såsom livsmedel, frisörer, apotek, kemtvätt, blomsterhandel m.m. finns inom Dockanområdet.

Övrigt

Fastigheten är belägen i Västra Hamnens mest expansiva område, Dockan. Det som tidigare varit en industriell värld har nu förvandlats till en öppen och modern miljö, en helt ny levande stadsdel med lunchrestauranger, caféer, affärer och allt annat som behövs för att skapa framtidens arbetsplats. Här finns allt du behöver med goda kommunikationer och närhet till centralstationen och Malmö centrum. Exempel på företag som har valt att placera sig på i området är Telia, Mercedes, Media Evolution City och SVT.