Kontor, Djupdalsvägen 7, EDSBERG, Sollentuna

  • 180 m²
  • Enligt överenskommelse

Kontor med minilager


Lokaltyp Kontor
Total yta 180 m²
Adress Djupdalsvägen 7
Område EDSBERG
Kommun Sollentuna kommun
Byggår 1990
Våning 3
Tillträde Enligt överenskommelse
Objektsnummer 41933828

Stanna hemma om du kan. Boka videovisning när du gör en intresseanmälan.

Lämna ett önskemål om att få se lokalen genom videovisning i meddelandet. Glöm inte att ge ett förslag på tid och datum.


Beskrivning

I Sollentuna finns denna fina kontorslokal med minilager.Planlösningen består av rumsindelade kontor med glaspartier som släpper in ljus mot mittkärnan, ett konferensrum och två rum som med fördel kan användas som minilager. De ljusa, fina ytskikten i lokalen skapar en trevlig arbetsmiljö för medarbetarna.

Omgivning

Sollentuna präglas av en mycket god småföretagaranda och har de senaste åren legat högt i Svenskt Näringslivs årliga kommunranking. Ambitionen är att fortsätta vara i den absoluta toppen.

Kommunikationer

Fastigheten ligger mellan E4 och E18 vid en av rondellerna till Norrortsleden vilket gör det lätt att komma med bil. Till Stockholm City, Arlanda och Bromma flygplatser tar det endast ca 15 minuter. Direkt utanför dörren kan man kliva på bussen till Sollentuna Centrum och Häggvik där man kan ta sig vidare med pendeltåg.

Parkering

Här finns det garage- och parkeringsplatser att hyra. Är du intresserad, kontakta din biträdande förvaltare.Bilder på lokalen