Kontor, Datavägen 10, Sisjön, Askim

VALAD Europe Shopping (59 m) Friskvård (57 m) Grönområde (328 m) Bilservice (36 m) Restaurang (81 m) Bränslestation (651 m) Bank (40 m) Kommunikation (35 m) Kemtvätt (292 m) Uttagsautomat (226 m)

Ljus kontorsyta om ca 555kvadratmeter i markplan med möjlighet att delas av i två mindre enheter. Separat entré från framsidan av huset samt genom gemensamt trapphus. Kontorsrum i varierande storlekar2 st. WC och dusch. Framtagna arkitektritningar är endast förslag och blivande hyresgäst har stor möjlighet att påverka lokalens storlek samt utseende....

Fakta om lokalen
Lokaltyp Kontor
Total yta 240 - 555 m²
Adress Datavägen 10
Område Sisjön
Våning BV
Tillträde Omgående.
Objektsnr 41841831
Få prisuppgift & information
Beskrivning

Ljus kontorsyta om ca 555kvadratmeter i markplan med möjlighet att delas av i två mindre enheter. Separat entré från framsidan av huset samt genom gemensamt trapphus. Kontorsrum i varierande storlekar 2 st. WC och dusch. Framtagna arkitektritningar är endast förslag och blivande hyresgäst har stor möjlighet att påverka lokalens storlek samt utseende.

Omgivning

Populärt expanderande område nära Söderleden. Högsbo/Sisjön har sedan 1950-talet varit ett av de viktigaste industriområdena i Göteborg, och området har vuxit fram till att bli Nordens största företagsområde med drygt 1000 företag. Populärt expanderande område nära Söderleden. Högsbo/Sisjön har sedan 1950-talet varit ett av de viktigaste industriområdena i Göteborg, och området har vuxit fram till att bli Nordens största företagsområde med drygt 1000 företag.

Kommunikationer

Den direkta anslutningen till de stora trafiklederna gör området attraktivt för företag i alla branscher. De kollektiva kommunikationerna är goda och närmaste hållplats är Datavägen där buss 88 och 188 avgår ifrån.

Service

I området finns dagligvaruhandel, köpcentrum, restauranger, gym och bank.

Övrigt

Kobbegården 6:168. Belägen i Västra Götaland län och Göteborg kommun.

Datavägen 10, Sisjön

Detta är ett ljust och trevligt kontor som är rumsindelat me...

Visad

Datavägen 10D, Sisjön

Rymlig kontorslokal med ett stort antal rum som enkelt kan ö...

Visad

Datavägen 8, Askim

Ljust kontor i modern byggnad. Rikligt med ljusinsläpp och t...

Visad

Datavägen 12 B, Sisjön

Välkommen att kontakta oss på Colliers för mer information s...

Visad