Kontor, Dalagatan 5, CITY, Stockholm

  • 16 m²
  • Enligt överenskommelse
  • 4 400 - 7 867 kr/mån

Unik kontorslokal med busshållplats utanför fönstret


Lokaltyp Kontor
Total yta 16 m²
Adress Dalagatan 5
Område CITY
Byggår 1939
Tillträde Enligt överenskommelse
Objektsnummer 41924941
Områdeshyra 4 400 - 7 867 kr/mån
3 300 - 5 900 kr/m²/år

Beskrivning

Mitt i City finns nu denna unika, ljusa och trevliga kontorslokal om 16 kvm tillgänglig. Beläget på gatuplan med ett stort fönster som ger ett fint ljusinsläpp. Kontoret har en egen wc. För den som kan behöva en större lokal finns möjligheten vägg i vägg att hyra till 26 kvm.Är det extra viktigt med goda kommunikationer? Ja, då har ni hittat helt rätt. Bara några kliv utanför kontorslokalen stannar bussen.I fastigheten huserar konditoriet och bageriet Ritorno som erbjuder en mysig miljö med ljuvliga bakverk och lunch.

Omgivning

Området ligger i hjärtat av Stockholm och tillhör stadens mest spännande utvecklingsområden. Här har under senare år uppförts en rad attraktiva och arkitektoniskt intressanta byggnader. Läget är det bästa tänkbara, nära strandpromenaden längs Klara sjö och bara ett stenkast från T-centralen och Centralstationen. På några minuters gångavstånd har du tunnelbana, buss, tåg och flygbussar som snabbt tar dig ut i världen – och dina kunder och kollegor till dig. I området finns också ett stort utbud av caféer, restauranger, hotell och gröna oaser som lockar mängder av besökare varje dag.

Kommunikationer

Endast 5-10 minuters promenad till Odenplan med bussar, Citybanan och tunnelbana. Centralstation och Arlanda Express ligger på ca sju minuters promenad.

Parkering

Här finns det parkeringsplatser att hyra. Är du intresserad kontakta Aimo Park på telefonnummer 0771-96 90 00 som ansvarar för hela parkeringslösningen.


Karta

Bilder på lokalen