Kontor, Dalagatan 5, CITY, Stockholm

  • 26 m²
  • Enligt överenskommelse
  • 7 150 - 12 783 kr/mån

Modernt kontor mot grönskande innergård med perfekta kommunikationer


Lokaltyp Kontor
Total yta 26 m²
Adress Dalagatan 5
Område CITY
Kommun Stockholms kommun
Byggår 1881
Tillträde Enligt överenskommelse
Objektsnummer 41924941
Områdeshyra 7 150 - 12 783 kr/mån
3 300 - 5 900 kr/m²/år

Beskrivning

Mitt i City finns nu denna moderna, ljusa och trevliga kontorslokal om 26 kvm tillgänglig. Beläget på gatuplan med flera fönster mot en grönskande innergård. God standard med fräscht pentry och helkaklat dusch & WC. Är det extra viktigt med goda kommunikationer? Ja, då har ni hittat helt rätt. Bara några kliv utanför kontorslokalen stannar buss samt kort promenad till både Centralen och Odenplan.

Omgivning

Området ligger i hjärtat av Stockholm och nära till det mesta. Här har under senare år uppförts en rad attraktiva och arkitektoniskt intressanta byggnader. Läget är det bästa tänkbara, bara ett stenkast från Centralen. På några minuters gångavstånd har du tunnelbana, buss, tåg och flygbussar som snabbt tar dig ut i världen – och dina kunder och kollegor till dig. I området finns också ett stort utbud av caféer, restauranger, hotell och gröna oaser som lockar mängder av besökare varje dag.

Kommunikationer

Centralstation och Arlanda Express ligger på ca sju minuters promenad. Endast 5-10 minuters promenad till Odenplan med bussar, Citybanan och tunnelbana.

Parkering

Här finns det parkeringsplatser att hyra. Är du intresserad kontakta Aimo Park på telefonnummer 0771-96 90 00 som ansvarar för hela parkeringslösningen.Bilder på lokalen