Kontor, Dackevägen 33, JAKOBSBERG, Järfälla

  • 320 m²
  • 14 rum
  • Enligt överenskommelse.

Kontorslokal med milsvid utsikt över Järfälla. E18 strax intill och bra möjlighet att hyra flertalet p-platser i garage.


Lokaltyp Kontor
Total yta 320 m²
Adress Dackevägen 33
Område JAKOBSBERG
Kommun Järfälla kommun
Byggår 1990
Hiss Ja
Våning 4 av 4
Antal rum 14
Tillträde Enligt överenskommelse.
Objektsnummer 41896796

Omgivning

Flerfamiljshus hela vägen till lokalen och vid infarten så har Bilia sin anläggning med Tanka station.

Kommunikationer

Jakobsbergs Station ligger ca en kilometer från lokalen och med pendeltågstrafik upp till fyra gånger per timme till Stockholms City på ca 21 min och mot Bålsta på ca 18 minuter. Närmaste busshållplats är vid Jakobsbergs Sjukhus. E18 strax invid ger snabb access till både Stockholm genom E18/E4 och mot Västerås åt det motsatta hållet.

Planlösning

Kontorslokal högst upp i huset med bra mix av stora och mindre kontorsrum. Större mötesrum samt lokalens pentry sitter på varsin gavel av lokalen med stora glaspartier och milsvid utsikt över Järfälla. Konferenslokal finns genom att man tagit ner väggar i en sektion för att skapa större yta för det. Tre toaletter varav en är HWC anpassad och med dusch. I samråd med tillkommande hyresgäst så går det att diskutera olika former av anpassning från enklare ytskikts uppfräschning till att öppna upp till mer öppen kontorslandskap om så önskas.

Parkering

Parkeringsgarage finns i direkt anslutning till byggnaden med möjlighet att hyra upp till fem p-platser för närvarande. Besöksparkering precis utanför för en mindre kostnad och även handikapparkering.

Service

Barkarby handelsplats några hundra meter bort ger goda förutsättningar för både träning, lunchalternativ samt shopping. Jakobsbergs Centrum finns även alla möjligheter till ovanstående och ligger ca 10 minuter bort.

Närliggande företag

Libra Järfälla Kommun, Storebro Energy Systems, Teqnion, Innovationsforum m.fl.

Övrigt

ÖVRIGT:

Fiber finns indraget till teknikrum med extern kyla.


Karta
Visa på kartan:


Bilder på lokalen