Kontor, Cylindervägen 12, Nacka, Nacka strand

  • 6–1 090 m²
  • Omgående

Business Lounge är ett coworking space och kontorshotell med kontors- och konferenslokaler i Nacka Strand, Nacka Forum och Sickla Köpkvarter. Våra kontor, tjänster och service ska vara en nyckel till ...


Lokaltyp Kontor
Total yta 6–1 090 m²
Adress Cylindervägen 12
Område Nacka
Kommun Nacka kommun
Renoveringsår 2016
Hiss Ja
Tillgänglighet 24/7
Våning 4
Takhöjd 270cm
Tillträde Omgående
Ingår i hyra Alla kontorsfunkioner och service
Objektsnummer 41916326

Beskrivning

Business Lounge är ett coworking space och kontorshotell med kontors- och konferenslokaler i Nacka Strand, Nacka Forum och Sickla Köpkvarter. Våra kontor, tjänster och service ska vara en nyckel till ett effektivare företagande för dig. Ett personligt engagemang och högsta möjliga flexibilitet.

Vi erbjuder nätverk, kontorsrum, kontorsplatser, konferenslokaler, lounger, digital reception, kontorstjänster, service och aktiviteter mm.

Hos oss sitter småföretag, nystartade som etablerade samt filialer och frilansare. Vi hjälper dem som har behov av möteslokaler eller kontor.

Vi strävar efter att hålla en personlig och professionell servicenivå. Vi är även noga med att vår miljö och våra tjänster är så hållbara som möjligt. Därför ställer vi krav på våra leverantörer att efterfölja dessa värderingar.

Vi erbjuder en öppen och interaktiv miljö där alla kan nätverka och hjälpa varandra att utvecklas. Många av våra medlemmar gör affärer med varandra, eller agerar bollplank åt varandra. Vi kallar det för att vi har en hög nivå av “kaffekonsulting”!

I vår generella service ingår fullt möblerade kontorsplatser/kontorsrum och konferensrum, lokalhyra, el och fjärrvärme, kök/pentryn med matplatser, snabbt Internet (fiber i fast lina och/eller WiFi), städning dagligen, larm och bevakning, reception, ekologiskt kaffe och te samt en och annan nätverksöl. Vi har även omklädningsrum och dusch för den som springer eller cyklar till jobbet.

Omgivning

Nacka strand är en fantastiskt trevlig stadsdel där närheten till vattnet är påtaglig hela vägen upp i backen. Här finns många restauranger, gym, kemtvätt, servicebutik och florist mm.

Kommunikationer

Buss och/eller båt t/r Stockholm på 10 resp 20 minuter.

Planlösning

I Nacka Strand har vi en öppen planlösning med avskärmat landskap. Många mötesrum i olika storlekar. Stort gemensamt kök och inbjudande lounge.

Parkering

Ja

Service

Här finns många restauranger, gym, kemtvätt, servicebutik och florist mm.

Vägbeskrivning

När du kommit in genom tunneln till Nacka strand fortsätter du rakt fram i korsningen. Du hittar oss i porten till "tornhuset" på plan 4.

Närliggande företag

Dustin och Stockholm Fashion District utmärker sig. Här finns även banken SEB. I övrigt en miljö med stor mångfald av småföretag i alla möjliga olika branscher.

Uppvärmning

Ingår


Karta
Visa på kartan: