Kontor, Carl Gustafs väg 46, Södra Innerstaden, Malmö

Newsec Friskvård (1 m) Uttagsautomat (15 m) Shopping (47 m) Restaurang (49 m) Bank (80 m) Bilservice (208 m) Kommunikation (210 m) Parkering (272 m) Grönområde (398 m) Kemtvätt (399 m)

Det ska vara enkelt att ta sig till kontoret. Därför är ofta avgörande för många företag med ett centralt läge. Här kan ni flytta in i en kontorslokal som uppfyller det med busscentralen direkt utanför kontorshuset och tågstationen bara 10 minuter bort. Med hiss direkt i markplan når ni kontorslokalen som är belägen på sjätte våningen. Idag är lokalen bygg med en blandning av kontorsrum och öppet landskap, men låt oss skapa ett kontor som passar just er verksamhet och den karaktär som ni är ut...

Fakta om lokalen
Lokaltyp Kontor
Total yta 185 m²
Adress Carl Gustafs väg 46
Område Södra Innerstaden
Objektsnr 41865768
Få prisuppgift.

Fyll i era uppgifter nedanför för mer information och aktuell hyresnivå.

bubbla

Genom att slutföra intresseanmälan godkänner jag Lokalguidens behandling av personuppgifter.

Beskrivning

Det ska vara enkelt att ta sig till kontoret. Därför är ofta avgörande för många företag med ett centralt läge. Här kan ni flytta in i en kontorslokal som uppfyller det med busscentralen direkt utanför kontorshuset och tågstationen bara 10 minuter bort.

Med hiss direkt i markplan når ni kontorslokalen som är belägen på sjätte våningen. Idag är lokalen bygg med en blandning av kontorsrum och öppet landskap, men låt oss skapa ett kontor som passar just er verksamhet och den karaktär som ni är ute efter.

Välkommen att kontakta ansvarig leasing manager för mer information och visning.

Omgivning

Kontorshuset är beläget i Malmö Centrum vid Södervärn. Otroligt bra läge med bara 10 minuters promenadavstånd till tågstationen / Citytunneln vid Triangeln och busstation med regional- och lokalbussar precis utanför dörren. Här har ni även nära till vackra Pildammsparken och allt vad gäller restauranger, caféer, uteserveringaroch shopping med gågatan (Södra Förstadsgatan) runt knuten, Triangelns köpcentrum ligger också inom gångavstånd såväl som Möllevångstorget.

Parkering

Kommer du med bil finns det parkeringsplatser att hyra i garaget i kontorshuset. Det finns även flertalet allmänna parkeringshus i området:
- P-huset Södervärn, Fritz Bauers gata
- P-huset Fretten, Sl

Service

Fördelarna med att sitta centralt i Malmö är närheten till all service.
Det finns ett stort utbud av restauranger och caféer och på ca 10 minuters promenadavstånd ligger Scandic som även huserar en konferensavdelning med mötesrum i varierande storlekar. För den som vill hinna med träningen på morgonen, lunchen eller direkt efter jobbet finns både Fitness24Seven, SATS och Repeat nära tillhands.

Carl Gustafs väg 46, Södra Innerstaden

Det ska vara enkelt att ta sig till kontoret. Därför är ofta...

Visad

Bergsgatan 42, Södra Innerstaden

Butikslokal med stora skyltfönster ut mot Bergsgatan Trevlig...

Visad

Sofielundsvägen 4-6, Södra Innerstaden

Kontorslokal mitt på Möllan finns nu ledig!

Visad

Upplandsgatan 16, Södervärn

Lokal om ca 100 kvm vid Södervärn.

Visad