Butikslokal, Brunnsgatan 1, Annedal, Göteborg

  • 133 m²
  • 11 083 - 44 333 kr/mån

På Brunnsgatan som är en charmig affärsgata i Annedal med flera kända butiker finns nu en butikslokal ledig att hyra. Lokalen ligger i ett bra läge med stort utbud av lunchrestauranger och annan vardaglig service. Annedal är ett område där du får närhet till några av stadens bästa kvaliteter, bland annat närhet till Linnégatan, Slottsskogen och centrum!...


Lokaltyp Butikslokal
Total yta 133 m²
Adress Brunnsgatan 1
Område Annedal
Byggår 1975
Objektsnummer 41868244
Områdeshyra 11 083 - 44 333 kr/mån
1 000 - 4 000 kr/m²/år

Beskrivning

På Brunnsgatan som är en charmig affärsgata i Annedal med flera kända butiker finns nu en butikslokal ledig att hyra. Lokalen ligger i ett bra läge med stort utbud av lunchrestauranger och annan vardaglig service. Annedal är ett område där du får närhet till några av stadens bästa kvaliteter, bland annat närhet till Linnégatan, Slottsskogen och centrum!

Omgivning

Annedal är beläget i närheten av Linnéområdet och Haga och utgörs av både äldre och nyare bebyggelse. Härifrån är det gångavstånd till både Linnégatan och centrum. För den som önskar en promenad i naturen ligger Slottsskogen med ett kort avstånd från lokalen.

Kommunikationer

Hållplats Brunnsgatan ligger alldeles i närheten av lokalen där spårvagn 2 passerar. Med promenadavstånd når du även LInnéplatsen och Olivedalsgatan med ytterligare buss- och spårvagnslinjer.

Planlösning

Öppen.

Övrigt

Colliers erbjuder kostnadsfri hjälp för er som söker ny lokal. Med lång erfarenhet av uthyrning och en tät dialog med fastighetsägarna har vi en bra överblick över de lediga lokaler som finns på marknaden. Det ger oss också en god kännedom om vilka hyresnivåer som råder på marknaden och vilka vakanser som förväntas framöver. Vi tar snabbt fram lokalförslag utifrån era behov och önskemål. Välkommen att kontakta oss!


Bilder på lokalen