Kontor, Bror Nilssons gata 5, Lindholmen, Göteborg

  • 366 m²
  • 14 488 - 30 500 kr/mån

Kombilokal på Lindholmen


Lokaltyper Kontor / Lagerlokal
Total yta 366 m²
Adress Bror Nilssons gata 5
Område Lindholmen
Kommun Göteborgs kommun
Hiss Ja
Våning 3
Objektsnummer 41945642
Områdeshyra 14 488 - 30 500 kr/mån
475 - 1 000 kr/m²/år

Beskrivning

I en äldre varvsfastighet mitt på centrala Lindholmen finns denna kombilokal på plan 3 med lasthiss lokalen har både kontor och lager/verkstad om totalt 366 kvm. Vattennära läge och dessutom nära till restauranger, träningsanläggning och annan service. Lokalen finns på våning tre i fastigheten Förrådet och har även ett entresol en trappa upp och fint ljusinsläpp. Cykelparkering, elladdning i närliggande RE-garaget och dusch är andra egenskaper för fastigheten.

Välkommen att kontakta oss på Relier för ytterligare information eller visning.

Omgivning

Lindholmen är känt som Göteborgs mest kunskapsintensiva och expansiva område – och det märks när du kommer hit. Det är verkligen ett kompetenskluster för verksamheter inom modern media, innovation, fordonsutveckling och IT. Här hittar du bland annat Lindholmen Science Park och Gothenburg Film Studios.

Lindholmen är en viktig knutpunkt för det växande Göteborg, varje dag reser närmare 25 000 människor till Lindholmen för att arbeta eller studera, en siffra som beräknas vara 50 000 år 2026. Fler bostäder och lokaler ska byggas med ambitionen att området ska kännas lika levande om kvällarna som på dagen.

Kommunikationer

Det finns många olika möjligheter att ta sig kollektivt till Lindholmen. Det tar till exempel bara nio minuter att ta bussen från Centralstationen till Lindholmen, och sex minuter med färja från Stenpiren till Lindholmspiren.


Karta
Visa på kartan:


Bilder på lokalen