Kontor, Britta Sahlgrens gata 8 A-D, Högsbo, Göteborg

  • 385 m²
  • 35 292 kr/mån

Ta chansen att hyra ett nyrenoverat kontor! Planera efter era önskemål tillsammans med vår arkitekt.


Lokaltyp Kontor
Total yta 385 m²
Adress Britta Sahlgrens gata 8 A-D
Område Högsbo
Kommun Göteborgs kommun
Objektsnummer 41820961
Hyra 35 292 kr/mån
1 100 kr/m²/år

Beskrivning

Kontoret är i behov av total renovering vilket gör att man kan kan påverka både ytskikt samt planlösning. Kontoret är ljust och har en modern och inbjudande entré på våning 3.

Omgivning

Högsbo-Sisjön industriområde har vuxit fram till att bli Nordens största företagsområde med drygt 1000 företag. Högsbo-Sisjön industriområde ligger i sydvästra Göteborg inte lågt från Frölunda torg och Mölndals centrum. Det centrala läget och närhet till stora trafikleder har gjort området mycket attraktivt för företag i olika branscher.

Kommunikationer

Kommunikationen från Britta Sahlgrens gata 8 är mycket god. Från fastigheten kommer du snabbt och lätt ut på Dag Hammarskköldsleden. Den kollektiva kommunikationen är också bra, precis utanför fastigheten finns en busshållsplats. Därifrån går buss nr 82 samt buss nr 758. Dessa bussar går med ca 30 minuters mellanrum till centralstationen.

Service

Fastigheten ligger i Högsbo industriområde och här är serviceutbudet stort. I området finns dagligvaruhandel, köpcentrum, restauranger, gym och bank.


Karta
Visa på kartan:


Bilder på lokalen