Kontor, Bredgränd 6, Uppsala city, Uppsala

  • 1 005 m²
  • Enligt överenskommelse

Utforma kontoret efter eget behov eller flytta in i färdigställda lokaler - du bestämmer!


Lokaltyp Kontor
Total yta 1 005 m²
Adress Bredgränd 6
Område Uppsala city
Kommun Uppsala kommun
Hiss Ja
Våning 1
Tillträde Enligt överenskommelse
Objektsnummer 41945115
Bifogade filer

Beskrivning

Lokalen i sin nuvarande utformning har plats för många medarbetare i aktivitetsbaserad utformning. Därtill finns gott om konferensrum i olika storlekar, samtliga med glasade väggar. I hjärtat av lokalen är paus/pentry som ger plats för medarbetarna att ta en paus och träffas över en kopp kaffe. Lokalen har även 2 mindre pentryn för kaffe/vatten under arbetets gång.

Lokalen ligger i ett läge i fastigheten som möjliggör annan utformning än den idag. Den kan delas av för det mindre företaget eller göras större vilket också gör att entrén till kontoret blir från Forumkvarterets galleria. Möjligheterna är många!

Omgivning

Forumkvarteret rymmer kontor, bostäder samt gallerian med flera butiker, caféer och restauranger. Nyligen har kvarteret genomgått en större omvandling då bland annat gallerian har byggts om och Forumtorget har fått ett nytt uttryck med ny möblering och flera trevliga utomhusserveringar. I Forumkvarteret har du närhet till myllret på Dragarbrunnsgatan och lugnet längs promenadstråk intill Fyrisån.

Kommunikationer

Kontoret ligger Centralt i Uppsala och nås lätt med så väl cykel som buss, tåg och bil. Fem minuters gångavstånd till Uppsalas Resecentrum. Pendelavstånd till och från Stockholm med tåg ca 30 min.

Planlösning

Öppen planlösning med samtal- och konferensrum.

Parkering

Parkeringsplatser finns att hyra i garaget i fastigheten. Plats för el-bil.

Service

Forumkvarteret i samma fastighet med drygt 20 butiker och 7 restauranger/caféer. Direkt utanför dörren ligger Uppsalas huvudstråk för shopping och service.


Karta
Visa på kartan:

Bilder på lokalen