Kontor, Bränningevägen 12, ENSKEDE-ÅRSTA, Årsta

  • 7 350 m²

Fastigheten kan nyttjas för både lager, butik och kontor. Fastigheten har goda rangerytor för in och utgående transporter samt gott om parkering i eget garage.


Lokaltyper Kontor / Lagerlokal / Logistiklokal / Övrig lokal
Total yta 7 350 m²
Adress Bränningevägen 12
Område ENSKEDE-ÅRSTA
Kommun Stockholms kommun
Hiss Ja
Objektsnummer 41919815

Stanna hemma om du kan. Boka videovisning när du gör en intresseanmälan.

Lämna ett önskemål om att få se lokalen genom videovisning i meddelandet. Glöm inte att ge ett förslag på tid och datum.


Beskrivning

Fastigheten kan nyttjas för både lager, butik och kontor. Fastigheten har goda rangerytor för in och utgående transporter samt gott om parkering i eget garage.

Omgivning

Fastigheten är belägen på Bränningevägen i Årsta med närhet till Årsta centrum, Globenområdet samt Västberga. Inom närområdet finns ett gott serviceutbud.

Kommunikationer

Det finns ypperliga kommunikationer till fastigheten och avståndet till centrala Stockholm är ca 7 km. Även E4/E20, Södra länke och väg 73 nås smidigt
med bil. Närmaste tunnelbanestation är Gullmarsplan som ligger ca 10 minuters resväg från T-centralen. Tvärbanan nås med en kort promenad och närmaste station är Linde eller Vala Torg. Närmaste pendeltågsstation är Årstaberg samt flertalet busslinjer trafikerar området mellan Årsta centrum och Gullmarsplan.

Planlösning

Möjlighet att tillskapa ny planlösning efter blivande verksamhets behov (öppet landskap, enskilda kontor, butik med egen ingång, lager m.m).

Service

Fastigheten är belägen en kort promenad från Årsta centrum där det finns närservice så som vårdcentral, apotek, livsmedelsaffär samt ett väldigt bra utbud av lunchrestauranger. Ytterligare service finns vid Gullmarsplan.Bilder på lokalen