Kontor, Borgarfjordsgatan 12, Kista, Kista

Atrium Ljungberg AB Friskvård (87 m) Bilservice (76 m) Restaurang (28 m) Shopping (89 m) Grönområde (442 m) Bank (403 m) Kommunikation (64 m)

I Kista, ett par minuters gångväg från tunnelbanan, har Atrium Ljungberg byggt Nod - kvarteret med framtidsutsikt.

Fakta om lokalen
Lokaltyp Kontor
Total yta 637 m²
Adress Borgarfjordsgatan 12
Område Kista
Objektsnr 41869625
Få prisuppgift & information
Beskrivning

I Kista, ett par minuters gångväg från tunnelbanan, har Atrium Ljungberg byggt Nod - kvarteret med framtidsutsikt. Här blir du granne med såväl Stockholms universitets institution för data- och systemvetenskap som med en mängd spännande utvecklingsorienterade företag. Här finns det vi kallar shared space där alla som verkar i kvarteret är med och delar på funktioner som reception, gemensamma mötesrum, en eventhall för mässor och andra event samt cykel- och duschrum.

Omgivning

Nod är en ny mötesplats för lärande, forskning och näringsliv och ligger strategiskt placerad mellan det äldre och det nya framväxande Kista.

Kommunikationer

Fem minuters gångavstånd till t-bana Kista. Bilburna tar sig enkelt till E4 och E18. Helenelunds pendeltågsstation ligger på 15 minuters promenad bort.

Planlösning

Möjlighet att hyra kontor i toppskick om 637 kvm på fjärde våningen i Nod. Här finns möjlighet att påverka planlösningen. I Nod skapas attraktiva och funktionella kontors- och utbildningslokaler. Lokalerna byggs i mycket hög standard och vi använder endast bra och hållbara material. Nod är miljöcertifieras enligt BREEAM. Fiberanslutning finns i huset.

Parkering

Bra parkeringsmöjligheter

Service

Nod ligger på bara några minuters promenadavstånd till Kista Galleria med all tänkbar service och ett av Stockholms största utbud av butiker.

Borgarfjordsgatan 12, Kista

I Kista, ett par minuters gångväg från tunnelbanan, har Atri...

Visad

Borgarfjordsgatan 13A, Kista

Hyr del av eller hela detta moderna kontor. Kortare avtal ka...

Visad

Borgarfjordsgatan 14A, Kista

Välkommen till fina kontorsytor med öppna planlösningar och ...

Visad

Borgarfjordsgatan 12, Kista

I Kista, ett par minuters gångväg från tunnelbanan, har Atri...

Visad