Kontor, Borgarfjordsgatan 11, Kista, Kista

Hyra 172 975 kr/mån
Kungsleden Fastighets AB Friskvård (63 m) Bilservice (72 m) Restaurang (72 m) Shopping (90 m) Kommunikation (186 m) Parkering (239 m) Bank (262 m) Grönområde (272 m) Uttagsautomat (286 m) Kemtvätt (437 m)

Välkomna till ett kontor med öppen planlösning, på entréplan i fastigheten. Ett ljust och fint kontor med många grannar i fastigheten och Memory Hotel precis brevid. Läget är perfekt med närhet till K ...

Fakta om lokalen
Lokaltyp Kontor
Total yta 1 122 m²
Adress Borgarfjordsgatan 11
Område Kista
Objektsnr 41857839
Hyra
172 975 kr/mån
1 850 kr/m²/år
Få prisuppgift & information
Beskrivning

Välkomna till ett kontor med öppen planlösning, på entréplan i fastigheten. Ett ljust och fint kontor med många grannar i fastigheten och Memory Hotel precis brevid. Läget är perfekt med närhet till Kista Galleria och dess service samt till T-bana.

Omgivning

KISTA SCIENCE CITY, Stockholms innovationskluster inom ICT (information, kommunikation och teknologi) där näringsliv akademi och och offentliga aktörer sedan 1986 samverkar i syfta att skapa ett världsledande centrum för digital forskning. Innovationsklustret är det största i Europa och det tredje största i världen med över 8 500 arbetsplatser. Kista spänner över fyra kommuner som tillsammans har en vision för området med bland annat investeringar i infrastruktur, näringsliv, bostäder och högre utbildning.

Kommunikationer

Från fastigheten till tunnebanan tar det 2-3 minuter att promenera. Olika Busslinjer går genom området och precis utanför finns en hållplats som tar dig lätt upp till Pendeltågsstationen "Helenlund". Till Arlanda och Bromma tar man sig både med taxi, flygbussar eller Pendeltåg (Arlanda). Kista är svårslaget om man vill sitta i ett område med bra kommunikationer. Efter år 2022 kommer även tvärbanan att korsa Kista.

Service

Kista Galleria erbjuder all den service man kan tänka sig och är en av Stockholms mest välbesökta Gallerior. Allt från shopping, restauranger och olika nöjesaktiviteter erbjuds. För den biosugne erbuder SF en fin och ombygg biograf. Gillar man racing erbuder O´learys, förutom bowling även GoCart. Många välkända märken som H&M, KappAhl, Nilsson Shoes, Vero Moda, Indiska mfl finns etablerade här.

Artiklar om Kungsleden Fastighets AB

Borgarfjordsgatan 11, Kista

Välkomna till ett kontor med öppen planlösning, 2 tr upp i f...

Visad

Borgarfjordsgatan 11, Kista

Välkomna till ett kontor med öppen planlösning, 1 tr upp i f...

Visad

Borgarfjordsgatan 13A, Kista

Hyr del av eller hela detta moderna kontor. Kortare avtal ka...

Visad

Isafjordsgatan 30, Kista

Modern lokal med öppen planlösning!

Visad