Kontor, Blekholmstorget 30F, CITY, Stockholm

  • 6–15 m²
  • 2 450 - 8 375 kr/mån

UMA Kunsbron är en modern och trivsam cowork-anläggning med perfekt läge mitt i City och allomfattande tjänster.


Lokaltyper Kontor / Kontorshotell
Total yta 6–15 m²
Adress Blekholmstorget 30F
Område CITY
Kommun Stockholms kommun
Hiss Ja
Våning 5
Objektsnummer 41913919
Områdeshyra 2 450 - 8 375 kr/mån
4 900 - 6 700 kr/m²/år

Beskrivning

Våra privata, fullt utrustade kontor för 1-2 personer har allt som du och ditt team behöver för att jobba effektivt. Rummen är inredda med bl.a. elektroniska bord, ergonomiska stolar och skåp. Vi erbjuder kontor för både små och stora företag, och planerar gärna en perfekt lösning för dig och ditt team.

Med medlemskapet kan ditt team njuta av alla våra tjänster, bekvämligheter och evenemang. Våra veckovisa frukostar och after works är perfekta tillfällen för att skapa nya kontakter. Medlemmar får också tillgång till våra andra anläggningar i Norden och Baltikum, perfekt då du reser.

Perfekt läge brevid centralstationen, Cityterminalen och Arlanda Express. Området bjuder på ett brett utbud av tjänster, bl.a.  caféer, restauranger, gym och hotell.

Vi har mycket flexibla villkor och inga depositionsavgifter på våra kontrakt. Kontakta oss för mer information så planerar vi en lösning som passar bäst för ditt företag!

Övrigt

ÖVRIGT:

Tjänster: reception, UMA Business WiFi, moderna mötesrum, städ- och lokaltjänster, möblemang, gratis premium kaffe och te, utskrifts- och kopieringstjänst, företagsaddress och postlåda samt phone booths.


Karta
Visa på kartan:

Bilder på lokalen