Kontor, Björksgatan 9, VÄSTER, Eskilstuna

  • 40 m²
  • 2 rum
  • 2 500 - 3 667 kr/mån

Nyrenoverat kontor om cirka 40 kvadratmeter på Björksgatan 9 med reserverade parkeringsplatser.


Lokaltyp Kontor
Total yta 40 m²
Adress Björksgatan 9
Område VÄSTER
Renoveringsår 2016
Antal rum 2
Objektsnummer 41863908
Områdeshyra 2 500 - 3 667 kr/mån
750 - 1 100 kr/m²/år

Beskrivning

Nyrenoverat kontor om cirka 40 kvadratmeter på Björksgatan 9. Parkeringsplatser på innergård gör att lokalen passar utmärkt för besöksverksamhet. Lokalen är belägen ett halvt plan upp via trapphus/korridor med nylagt marmorgolv. Lokalen består av ett kontorsrum om cirka 13 kvadratmeter, rummet är försett med ett stort glasparti vilket ger ett utmärkt ljusinsläpp (se bilder). Resterande del av lokalen utgörs av kök/konferensrum, hall och WC. Då lokalen är belägen direkt under Tunafastigheters kontor söker vi i förstahand en verksamhet som kompletterar vår egen.

Omgivning

Kommersiellt kluster med närhet till strandpromenad längst Eskilstuna ån samt Rinmansparken. Via den nya gång- och cykelbron (Västerbron) kan man enkelt ta sig över till Munktellområdet där badhus, arena m.m. är beläget.

Kommunikationer

Gångavstånd från tågstationen och stadskärnan (10-15 min), busstation vid Kungsgatan 63 (cirka 1 min ifrån lokalen) och närhet till tre stycken motorvägspåfarter.

Planlösning

Kontorsrum om cirka 13 kvadratmeter samt konferensrum/utställningsrum och kök om cirka 23 kvadratmeter.

Parkering

Två reserverade parkeringar och tillgång till ett flertal ej reserverade parkeringsplatser.

Service

I närområdet finns yrkesbutiker för el (Storel, Elektroskandia), färghandel (Kungsgatan 69), VVS- och verktyg (Ahlsell och Swedol) och mat (Axfood). Det finns också ett flertal restauranger och gym (Member 24, Crossfitfristaden, CR-fitness m.fl.).

Skyltläge

Möjlighet till skyltning på fasad eller på skyltstativ vid Kungsgatan/Björksgatan som är en av Eskilstunas mest trafikerade vägar.

Närliggande företag

Tunafastigheter i Eskilstuna, Storel, Centralglas, MC Verkstan, Member 24, Transcom, EcoKraft, IVT-center, Willys m.fl.


Bilder på lokalen