Kontor, Björklundsgatan 4, JÄGARVALLEN, Slaka

  • 180 - 2 000 m²

Produktion/lager/kontorslokal/ med en total yta på ca 2000kvm fördelad på ca 150 kvm kontor och resterande yta för lager/produktion. Finns flera vik-portar i fastigheten samt 2 stycken lastkajer undertak. Finns även kyl i en del av lokalen på ca 115kvm och ett loft på 70 kvm. Det finns stora uppställningsytor runt om fastigheten som är inhägnad. Bra tillgänglighet till E4:an. Lokalerna är anpassningsbara till olika verksamheter. Inflyttning omgående eller efter överenskommelse....


Lokaltyper Kontor / Lagerlokal / Logistiklokal / Övrig lokal
Total yta 180 - 2 000 m²
Adress Björklundsgatan 4
Område JÄGARVALLEN
Byggår 1970
Objektsnummer 41915197
Bifogade filer

Beskrivning

Produktion/lager/kontorslokal/ med en total yta på ca 2000kvm fördelad på ca 150 kvm kontor och resterande yta för lager/produktion. Finns flera vik-portar i fastigheten samt 2 stycken lastkajer under tak. Finns även kyl i en del av lokalen på ca 115kvm och ett loft på 70 kvm. Det finns stora uppställningsytor runt om fastigheten som är inhägnad. Bra tillgänglighet till E4:an. Lokalerna är anpassningsbara till olika verksamheter. Inflyttning omgående eller efter överenskommelse.

Omgivning

Företagen i området är verksamma inom branscherna Bilverkstäder, VVS & Rörmokare, Husbilar, Husvagnar & Släpvagnar, Villauppvärmning och Bilvård. Lokalen ligger ca 13 minuters gångväg från vattnet. Närmsta grönområde ligger mindre än en minuts gångväg från adressen.

Kommunikationer

Buss förbindelse finns

Närliggande företag

Bara 14 minuters promenad bort ligger närmsta livsmedelsbutik, Hemköp Ryd på Mårdtorpsgatan 27. Lockas man av restaurangbesök finns Brödernas Kök och Restaurang Husman i närheten.


Bilder på lokalen