Kontorshotell, Björklundavägen 24, Hovås, Hovås

Next Step Group AB Friskvård (307 m) Restaurang (234 m) Kommunikation (236 m) Grönområde (1731 m) Parkering (259 m) Shopping (43 m) Bilservice (579 m)

The House är ett nytt kontorskoncept. Det bygger på medlemskap. Du hyr på kort eller lång tid, öppen plats, fast plats, zon eller konferensrum. Här samlas entreprenörer och frilansare, volontärer ocheldsjälar, kreatörer och visionärer. Vi bildar ett samskapande nätverk som blir starkare tillsammans. Vi ordnar allt det där som brukar vara förbehållet stora företag; fantastiska miljöer, IT-nätverk, skrivare, vacker och funktionell inredning och belysning, riktigt gott kaffe, konferensservice och...

Beskrivning

The House är ett nytt kontorskoncept. Det bygger på medlemskap. Du hyr på kort eller lång tid, öppen plats, fast plats, zon eller konferensrum. Här samlas entreprenörer och frilansare, volontärer och eldsjälar, kreatörer och visionärer. Vi bildar ett samskapande nätverk som blir starkare tillsammans. Vi ordnar allt det där som brukar vara förbehållet stora företag; fantastiska miljöer, IT-nätverk, skrivare, vacker och funktionell inredning och belysning, riktigt gott kaffe, konferensservice och inspirerande föreläsningar. Vill du springa på lunchen så kan du sedan basta och duscha i omklädningsrummet med relaxavdelning. Här finns dessutom en piazza med allt från kaffebar och öppen spis till bibliotek. På tredje våningen finns en stor terrass med utomhuskök och orangerie där du kan umgås med dina kunder. Vi har en Front of House-manager som sköter all service. Så att du kan fokusera på det som är viktigast, att utveckla din verksamhet. The House ligger i Nya Hovås i sydvästra Göteborg, nära havet och tio minuter från stan. Det här är den första The House-enheten som byggs och vi planerar för fler.

Omgivning

I Nya Hovås växer en småskalig blandstad med plats för personligheter fram, inom de närmaste åren kommer 1300 bostäder att byggas i området. Redan idag är Nya Hovås en handelsplats med över 100 000 besök i månaden. Nya Hovås är på väg att bli en plats där hav och natur möter bekvämt boende, ambitiösa företag och inspirerande shopping.

Kommunikationer

Nya Hovås är beläget vid brottskärrsmotet längst riksväg 158 bara 1,2 mil från centrala Göteborg. Västtrafiks Rosa Express tar dig snabbt och smidigt till Nya Hovås från Göteborg med feminuterstrafik under morgon och eftermiddag. Om du har bra flås når du Nya Hovås på tjugo minuter från Linnéplatsen.

Service

I närområdet finns idag en ICA, vårdcentral, parkeringar och mycket mer.

Uthyrare & kontaktpersoner

Björklundavägen 24, Hovås

Primo är handels- och kontorshuset som utgör entrén till det...

Visad

Björklundavägen 24, Hovås

Primo är handels- och kontorshuset som utgör entrén till det...

Visad