Butikslokal, Birger Jarlsgatan 34, Östermalm, Stockholm

  • 75 m²
  • 11 875 - 52 500 kr/mån

Trevligt kontor med tidstypiska detaljer. Lokalen har en härlig våningskänsla med vackra trägolv, fönster och innerdörrar.


Lokaltyper Butikslokal / Kontor
Total yta 75 m²
Adress Birger Jarlsgatan 34
Område Östermalm
Byggår 1926
Objektsnummer 41899685
Områdeshyra 11 875 - 52 500 kr/mån
1 900 - 8 400 kr/m²/år

Beskrivning

Trevligt kontor med tidstypiska detaljer. Lokalen har en härlig våningskänsla med vackra trägolv, fönster och innerdörrar.

Omgivning

Stureplans livliga kvarter har precis passerats när man kommer till Birger Jarlsgatan 34. Härifrån når man snabbt innerstadens puls, men har samtidigt tillgång till en lugn och avkopplande miljö. Strax intill fastigheten finns flertalet vackra grönområden såsom Humlegården som ligger strax intill fastigheten.

Kommunikationer

Efter några få minuters promenad nås Östermalmstorgs t-bana där röda linjen ansluter. Från Östermalmstorg är det endast en station till Centralstationen. Området trafikeras av ett flertal busslinjer, såsom bland annat blåbuss 1 och 2. Det är även promenadavstånd till Stockholms Östra där Roslagsbanan, tunnelbana och många bussar trafikerar.

Planlösning

Dagens planlösning omfattar tre st arbetsrum i varierande storlek och utformning, varav ett med pentry. Lokalen har en välkomnande entré med öppen spis samt plats för väntande besökare. I övrigt finns det två st WC och en dusch.

Service

All tänkbar service i närområdet. Lokalen ligger ett stenkast från Stureplan och Kungsgatan. Här finns många välrenommerade restauranger och butiker samt hotell, gym och shopping. I fastigheten ligger den populära restaurangen Phils Burger. Välkända gymmet Metropolis ligger i grannfastigheten.Bilder på lokalen