Kontor, Bergfotsgatan, Gunnebo, Mölndal

Hemfosa Fastigheter AB Friskvård (217 m) Bilservice (232 m) Uttagsautomat (1000 m) Shopping (81 m) Restaurang (223 m) Kommunikation (277 m) Postkontor (427 m) Grönområde (226 m)

Kontorsplanen kan hyras ut i en sammanhängande enhet eller var för sig. Samtliga plan har egen separat entré och varierar mellan 500 - 590 m2. Lokalerna ligger inom företagsparken "Södra Porten" -somär ett område som präglas av hög servicegrad och effektiva lokaler. De goda kommunikationerna och närheten till såväl Göteborgs centrum som Mölndals centrum och Landvetter flygplats borgar för smidighet för anställda och besökare. Lokalerna som både är rumsindelade och har öppen planlösning är beläg...

Fakta om lokalen
Lokaltyp Kontor
Total yta 500 - 2 000 m²
Adress Bergfotsgatan
Område Gunnebo
Objektsnr 41867380
Få prisuppgift & information
Beskrivning

Kontorsplanen kan hyras ut i en sammanhängande enhet eller var för sig. Samtliga plan har egen separat entré och varierar mellan 500 - 590 m2. Lokalerna ligger inom företagsparken "Södra Porten" -som är ett område som präglas av hög servicegrad och effektiva lokaler. De goda kommunikationerna och närheten till såväl Göteborgs centrum som Mölndals centrum och Landvetter flygplats borgar för smidighet för anställda och besökare. Lokalerna som både är rumsindelade och har öppen planlösning är belägna i totalt 7 plan om ca 500 - 590 kvm per plan, varav 5 plan finns tillgängliga för förhyrning. kontorplanen har mycket god ventilation med kyla. Plan 0 är i sutteräng varav halva planet är förvaringsyta, och halva planet är kontorsyta. Övriga plan är rena kontorsytor. Varje plan har eget pentry med konferens och 3 våtrumsenheter.

Omgivning

Fastigheten har ett attraktivt läge med direkt närhet till E6/ E20. Till Göteborgs centrum är det cirka sju km och till Mölndals centrum cirka två km. Omgivande bebyggelse utgörs i huvudsak av kontorsfastigheter. I Lackarebäcks teknikpark finns en mix av verksamheter bland annat konsultverksamheter, utbildning, adminsitrativa centra och teknikutveklingsföretag.

Kommunikationer

Kommunikationsläget är mycket bra med snabb och enkel åtkomst till E6:an från fastigheten och i förlängningen Landvetter flygplats. Det tar cirka tio minuter att nå Göteborgs centrum med bil. De kollektiva förbindelserna utgörs av buss och spårvagn. Busshållplatsen ligger i direkt anslutning till Fastigheten. Restiden till Mölndals centrum är cirka fyra minuter och till Göteborgs Centralstation cirka 20 minuter. Spårvagn finns på andra sidan motorvägen med en promenadväg kring tio minuter.

Parkering

Bilplatser finns att tillgå.

Service

Området ligger i anslutning till Lackarebäcks Naturskyddsområde. I området finns ett antal restauranger och en friskvårdsanläggning.

Bergfotsgatan 5, Mölndal

Rumsindelat fräscht kontor med lager. Bra läge i Lackarebäck...

Visad

Bergfotsgatan 5, Mölndal

Fastighet: Tulpanen 1 Lokalen är enligt ägaren lämplig för k...

Visad

Bergfotsgatan 5, Mölndal/Lackarebäck

Rumsindelat kontor samt lager/produktion. Goda kommunikation...

Visad

Bergfotsgatan 5, Lackarebäck

Rumsindelat fräscht kontor med lager och rent rum. Bra läge ...

Visad