Kontor, Banvaktsvägen 22, Hagalund, Solna

Humlegården Fastigheter AB Shopping (32 m) Restaurang (26 m) Friskvård (561 m) Kommunikation (206 m) Bilservice (134 m) Bränslestation (347 m) Kemtvätt (112 m)

Ljus trevlig labblokal med närhet till Karolinska Institutet. Goda förutsättningar för ventilation, renrum och i övrigt anpassade ytor för klinisk...

Beskrivning

Ljus trevlig labblokal med närhet till Karolinska Institutet. Goda förutsättningar för ventilation, renrum och i övrigt anpassade ytor för klinisk...

Omgivning

Företagsområde med strategiskt läge i närheten av Karolinska.

Kommunikationer

Humlegården Fastigheter kör i egen regi en elbuss som går skytteltrafik mellan Solna centrum och Hagalund under rusningstid morgon och eftermiddag. Elbussen är gratis för Humlegårdens hyresgäster. Från Hagalund går även buss 952 till Solna centrum. Buss 70 stannar i området och går mellan Universitetet och Frösundavik. Det går också bra att promenera till pendeltåget vid Solna station. Även för bilburna är läget perfekt, närheten till E4 och Norra Länken/Essingeleden gör att det bara tar ett par minuter att komma till Stockholm city.

Planlösning

Lokalen har bra logistik med en varuhiss som går rakt in i lokalen. Det finns även lageryta i anslutning till lokalen.

Parkering

Garage- och p-platser finns att hyra i området.

Service

Det finns ett ett par lunchrestauranger i området och ett bageri/kafé. Även en wok-/dumplingkiosk som sommartid har en trevlig uteservering finns i närheten. Övrig service finns i på bekvämt avstånd i Solna centrum.

Artiklar om Humlegården Fastigheter AB

Banvaktsvägen 22, Hagalund

Ljus och trevlig labblokal med närhet till Karolinska Instit...

Visad

Banvaktsvägen 22, Hagalund

Lokalen passar mycket bra för klinisk verksamhet såsom labb ...

Visad

Banvaktsvägen 20, Hagalund

Ljus och fin kontorslokal med lättare labbmöjligheter. Bra i...

Visad

Industrivägen 10a, Hagalund

Fin lokal i trevligt företagsområde nära Stockholms city.

Visad