Kontor, Banehagsgatan 20, MAJORNA, Göteborg

  • 1 585 m²
  • Enligt överenskommelse
  • 224 542 - 369 833 kr/mån

En egen fastighet med svårslaget frontläge över älven och hamninloppet!


Lokaltyp Kontor
Total yta 1 585 m²
Adress Banehagsgatan 20
Område MAJORNA
Kommun Göteborgs kommun
Tillträde Enligt överenskommelse
Objektsnummer 41905418
Områdeshyra 224 542 - 369 833 kr/mån
1 700 - 2 800 kr/m²/år

Stanna hemma om du kan. Boka videovisning när du gör en intresseanmälan.

Lämna ett önskemål om att få se lokalen genom videovisning i meddelandet. Glöm inte att ge ett förslag på tid och datum.


Beskrivning

Unik möjlighet att förhyra en helt egen fastighet intill kajkanten. Stora möjligheter att påverka lokalens kommande utseende och planlösning. Här skapar vi en tilltalande yta helt utefter era behov och önskemål. Är detta ert nya läge?Restaurang Klippans Konstcafé, Waterfront Hotell och Sjömagasinet ligger strax intill.

Omgivning

Klippan ligger i stadsdelen Majorna och tillhör stadsdelsnämndsområdet Majorna – Linné. Här har man ett bekvämt och nära avstånd till stadskärnan, Hisningen och flertalet av de stora trafiklederna.

Kommunikationer

När man är i Klippan är det lätt att glömma bort hur nära centrum man faktiskt är. Men spårvagnarna går i parti och minut (spårvagn 3 & 9 stannar vid Majorna Vagnhallarna) och skulle du hellre vilja ta dig över till Hisingen, tar det bara tio minuter att nå Eriksberg med Älvsnabben från Klippans färjeläge.

Planlösning

Fastigheten består av 2 huskroppar som är sammanbyggda, en äldre del och en nyare del - adress Banehagsgatan 20 och Banehagsgatan 22. Den aktuella lokalen är fördelad på totalt tre våningsplan. Entréplan är 715 kvm, våningsplan 2 är totalt 682 kvm och våningsplan 3 (de båda torndelarna) utgör totalt 188 kvm.Bilder på lokalen