Kontor, Attundagränd 3, Norrort, Sollentuna

Colliers International AB Shopping (107 m) Bilservice (446 m) Restaurang (62 m) Friskvård (185 m) Bank (445 m) Uttagsautomat (208 m) Kommunikation (240 m)

I en nybyggd och fullt uthyrd studentskrapa med 156 lägenheter finns denna unika lokal med många möjligheter. Hörnläge, stora fönster och rejäl takhöjd som skapar härligt ljus och rymd. Lokalen skullepassa ypperligt till en caféverksamhet med uteplats mot trevlig grön park. Välkommen att kontakta oss för mer information!...

Fakta om lokalen
Lokaltyp Kontor
Total yta 86 m²
Adress Attundagränd 3
Område Norrort
Objektsnr 41868482
Få prisuppgift & information
Beskrivning

I en nybyggd och fullt uthyrd studentskrapa med 156 lägenheter finns denna unika lokal med många möjligheter. Hörnläge, stora fönster och rejäl takhöjd som skapar härligt ljus och rymd. Lokalen skulle passa ypperligt till en caféverksamhet med uteplats mot trevlig grön park. Välkommen att kontakta oss för mer information!

Omgivning

Attunda tingsrätt och Sollentunamässan är närmaste grannar och Sollentuna Centrum ligger 300 meter från fastigheten. Huset är beläget intill den grönskande Malmparken som kommunen planerar att utveckla till en levande stadspark för hela Sollentuna. I området pågår ett omfattande utvecklingsarbete med förnyelse av bebyggelsen för att skapa en mer levande stadsmiljö med bostäder, kontor och handel.

Kommunikationer

200 meter till Sollentuna pendeltågsstation.

Attundagränd 3, Norrort

I en nybyggd och fullt uthyrd studentskrapa med 156 lägenhet...

Visad

Malmvägen 20, Tureberg

I Tureberg finns våra bostadsområden Malmvägen, Turebergs al...

Visad

Malmvägen 32, Tureberg

I Tureberg finns våra bostadsområden Malmvägen, Turebergs al...

Visad

Sofielundsvägen 2-6, Sollentuna centrum

Trevligt kontor med några större rum.

Visad