Kontor, Argongatan 9, Mölndal, Mölndal

  • 370 m²

Kontorslokal, med bästa läge i Mölndal/Åbro. Nu finns det enbart 1 yta kvar för företag som söker smart lokalisering.


Lokaltyp Kontor
Total yta 370 m²
Adress Argongatan 9
Område Mölndal
Kommun Mölndals kommun
Hiss Hiss finns
Objektsnummer 41924351

Stanna hemma om du kan. Boka videovisning när du gör en intresseanmälan.

Lämna ett önskemål om att få se lokalen genom videovisning i meddelandet. Glöm inte att ge ett förslag på tid och datum.


Beskrivning

Här ges nästa hyresgäst möjlighet att själva vara med och påverka sitt nya kontor. Kvarvarande outhyrd kontorsyta är totalt 800 m2, som också går att dela upp i 370/430 m2. Med den generösa takhöjden finns möjlighet att skapa ett häftigt kontor, med öppen planlösning. Utöver interiör total renovering kommer fastigheten även få en modern facelift, med modern färgsättning av fasaden.

Parkering direkt utanför och buss Lila Express/buss 758 (3/5 minuter till Mölndal Centrum/Station) 30 meter från entrén gör lokalen lämplig för företag som värderar tillgänglighet för anställda och besökare. Lokalens hjärta omringas i sin tur av en atriumgård/uteplats. Runt om detta finns rumsindelade kontor, gott om mötesrum, stort lunchrum och allmänutrymmen.

Hör av er till oss på Lokalisera för mer information och för att boka en visning inom kort.

Omgivning

Åbro Företagsområde som ligger i Mölndal, har ett gott företagsklimat som passar såväl det lilla som stora företaget. Området har god tillväxt och i nuläget byggs flertalet fastigheter inom handel och logistik. Tack vare det goda läget längsmed Söderleden och E6/E20 finns även möjlighet till god tillgänglighet och bra exponering.

Kommunikationer

Med bil kommer du snabbt och lätt ut på både söderleden och E6:an. Restid med bil till Mölndals centrum ca 5 min, Sisjön ca 7 min, Frölunda Torg ca 10 min, Göteborg city ca 15-20 min, Landvetter flygplats ca 20 min.
Med kollektivt reser du enkelt och snabbt till/från Mölndals centrum för vidare anknytningar med tåg/buss/spårvagn. Hållplatsen Kryptongatan finns direkt utanför fastigheten med frekventa avgångar.

Parkering

50 Parkeringsplatser för de anställda/besökare ingår i månadsavgiften/hyran.

Service

Det finns ett bra utbud av lunchrestauranger i området. Närhet till både Mölndals centrum/Mölndals Galleria och Sisjöns handelsområde där all tänkbar service finns tillgänglig.