Kontor, Arenavägen 27, Globen City, Stockholm-globen

Klövern Friskvård (9 m) Shopping (10 m) Restaurang (49 m) Uttagsautomat (54 m) Grönområde (57 m)

Spännande lokal i strategiskt läge

Fakta om lokalen
Lokaltyp Kontor
Total yta 480 m²
Adress Arenavägen 27
Område Globen City
Objektsnr 41881469
Få prisuppgift & information
Beskrivning

Denna lokal ligger strategiskt helt rätt i Globenområdet med närhet till både allmänna kommunikationer och service. Gångavståndet till Gullmarsplan är endast 3 - 4 minuter och Globen Shopping ligger ca 100 meter bort. Lokalen är ljus och kan med enkelhet anpassas utifrån verksamhetens behov. Befintlig planlösning är öppen i kombination med flera kontors- och mötesrum.

Omgivning

Globenområdet är ett av Stockholms mest välprofilerade landmärken och cirka 250 företag är verksamma här. Globenområdet ingår i den vision som Stockholms stad valt att kalla Söderstaden, vilken går ut på att integrera området med innerstaden och göra det till Stockholms evenemangs- och nöjesknutpunkt för upplevelser i världsklass.

Kommunikationer

Tunnelbanestationerna Globen och Gullmarsplan samt Tvärbanan inom gångavstånd. Inomhusgarage med 1 500 parkeringsplatser i fastigheterna som även har inhägnad cykelförvaring.

Planlösning

Vi skräddarsyr planlösningen utifrån kundens önskemål.

Service

I området finns Globen Shopping med 60 butiker och restauranger. Här finns även banker, post, Systembolag, gym, tandläkare, läkare, m.m.

Uthyrare & kontaktpersoner