Kontor, Aröds Industriväg 34, Backa, Göteborg

  • 235 m²
  • 19 583 - 33 292 kr/mån

I Aröds industriområde finns nu en kontorslokal om 235 kvm ledig. Lokalens planlösning är fördelad på kontors- och pausrum samt förråd, kundmottagning och utställningsyta. Inte långt från kontorsloka ...


Lokaltyp Kontor
Total yta 235 m²
Adress Aröds Industriväg 34
Område Backa
Objektsnummer 41847433
Områdeshyra 19 583 - 33 292 kr/mån
1 000 - 1 700 kr/m²/år

Beskrivning

I Aröds industriområde finns nu en kontorslokal om 235 kvm ledig. Lokalens planlösning är fördelad på kontors- och pausrum samt förråd, kundmottagning och utställningsyta.
Inte långt från kontorslokalen ligger Backaplans handelsområde som erbjuder stort serviceutbud!

Omgivning

Lokalen ligger i centrala delen av Aröds industriområde. Industriområdet är beläget i Hisings Backa med närhet till Backaplan som är under utveckling. Nya Backaplan blir en viktig pusselbit för att knyta ihop staden över älven. Med en utveckling mot en blandning av bostäder, service, kontor och cityhandel blir Backaplan Hisingens centrum. Handeln upptar idag omkring 110 000 kvadratmeter. Områdets drygt 100 butiker omsätter på årsbasis drygt 2,2 miljarder kronor och har 3,6 miljoner besökare. På Backaplan samsas stora butikskedjor som H & M, Mc Donalds och Siba med framgångsrika mer lokala aktörer.

Kommunikationer

Fastigheten nås enklast med bil.

Planlösning

Blandad.

Övrigt

Colliers erbjuder kostnadsfri hjälp för er som söker ny lokal. Med lång erfarenhet av uthyrning och en tät dialog med fastighetsägarna har vi en bra överblick över de lediga lokaler som finns på marknaden. Det ger oss också en god kännedom om vilka hyresnivåer som råder på marknaden och vilka vakanser som förväntas framöver. Vi tar snabbt fram lokalförslag utifrån era behov och önskemål. Välkommen att kontakta oss!