Kontor, Angereds Torg 5, Angered, Angered

  • 660 m²

I denna lokal är möjligheterna många - Utbildning, vård eller kontor! Lokalen är mycket yteffektiv och trevlig. Lokalen på totalt 660 kvm har många kontor- och mötesrum, flertalet förråd och toalettersamt ett pentry med tillhörande pausyta för personalen att vila och avnjuta sin lunch. Lokalen har många fönster vilket ger rummen en behaglig känsla och atmosfär. Det finns också en reception och ett väntrum som kan vara välbehövligt vid verksamheter som vård. Med sitt läge vid Angered Centrum ha...


Lokaltyp Kontor
Total yta 660 m²
Adress Angereds Torg 5
Område Angered
Hiss Hiss finns i fastigheten
Objektsnummer 41845384

Beskrivning

I denna lokal är möjligheterna många - Utbildning, vård eller kontor! Lokalen är mycket yteffektiv och trevlig. Lokalen på totalt 660 kvm har många kontor- och mötesrum, flertalet förråd och toaletter samt ett pentry med tillhörande pausyta för personalen att vila och avnjuta sin lunch. Lokalen har många fönster vilket ger rummen en behaglig känsla och atmosfär. Det finns också en reception och ett väntrum som kan vara välbehövligt vid verksamheter som vård.

Med sitt läge vid Angered Centrum har man ett stort utbud av både butiker och övrig service att tillgå.

Omgivning

Den 29 november 2008 invigdes det nya Angered Centrum, i nordöstra Göteborg. Idén med att utveckla Angered Centrum myntades av de som idag är Scanprop Development redan hösten 2005. Steg ett i utvecklingen var att både bygga om och bygga ut befintliga livsmedelsbutiken ICA Kvantum till en ICA Maxi, vilken idag är en butik om 6.000 m². Steg två i projektet blev att optimera ytor i gallerian, både i befintligt butiksplan, men även i källarplan. Ytterligare 2.800 m² skapades till handel. Den goda relation med kommunen ledde även till att Göteborgs stad beslutade att utveckla stadsdelarna Gunnared och Lärjedalen, där Angered Centrum är navet. Ett visionsprogram togs fram, Vision Angered, i vilket kommunen tittade på området i ett tillväxtperspektiv. Målet är att göra Angered till en attraktiv del av Göteborgsregionen. Programmet sträcker sig till 2020; man tittar på geografiska placeringar av bostäder och arbetsplatser, kommunikationer samt byggnationen av Angereds Närsjukhus och bad- och ishall. Under 2012 beslutades om att Närsjukhuset ska byggas på en del av Angered Centrums mark och centret tillförs drygt 27 000 kvm byggrätter i form av bostäder, handel och hotell. Under 2016 stod Närsjukhuset och den nya infrastrukturen klar. Fastigheten ligger ca sex minuters gångväg från vattnet. Närmsta grönområde, Angereds Stadspark, ligger mindre än en minuts gångväg bort.

Kommunikationer

I anslutning till Angered Centrum ligger Resecentrum för kollektivtrafiken. Här går både bussar och spårvagnar som tar dig vidare både norr och söderut. På 25 minuter tar du dig till Centralstationen med spårvagn.

Planlösning

Cellkontor.

Parkering

1 500 fria parkeringsplatser, maxtid 3 timmar

Övrigt

Tveka inte att höra av er till oss med era önskemål så hjälper vi ert företag att hitta nya lokaler helt kostnadsfritt. Vi samarbetar med många fastighetsägare i regionen, stora som små, och vår databas innehåller idag drygt 900 uppdaterade lokaler av olika typer och storlekar.

Kontakta vår uthyrningsavdelning för en mer effektiv lokalsökning!


Bilder på lokalen