Kontor, Alströmergatan 12, KUNGSHOLMEN, Stockholm

  • 755–1 679 m²

Välkommen till Kungsholmens vackraste fastighet ett stenkast från Fridhemsplan!


Lokaltyp Kontor
Total yta 755–1 679 m²
Adress Alströmergatan 12
Område KUNGSHOLMEN
Kommun Stockholms kommun
Byggår 1922
Renoveringsår 2002
Våning 5
Objektsnummer 41917949

Beskrivning

https://alstromergatan12.live.jll.com

Här finns nu en högt belägen lokal på plan 5 samt 6 med en härlig utsikt över Kungsholmens takåsar. Med sina 1679 kvm i två plan är den både representativ och modern. Lokalen byggdes om och totalrenoverades 2012 så hela lokalen är ljus och fräsch.

Planlösningen består idag av en öppen planlösning varvat med kontors, konferens och telerum.

På plan 5 möts du av en stor receptions/loungeyta. Här finns ett ljust fint kök med stor matsalsyta samt ett mindre pentry. På plan 6 finns ett pentry. På varje plan finns wc grupper med dusch samt Hwc. Mellan våningsplanen har du en internhiss som du även kan ta ner till källarplan där du finner varumottagning och cykelrum.

Lokalen kan anpassas efter hyresgästens önskemål och det finns inga bärande väggar, det är en pelarkonstruktion som bär upp våningsplanen så planlösningen är upp till er.

Se mer på fastighetens hemsida: https://alstromergatan12.live.jll.com/

Välkommen att boka tid för visning!

Omgivning

Kvarteret Skutan 10 ligger invid Västermalmsgallerian, en modern galleria med ett stort utbud av butiker och restauranger. På andra sidan S:t Eriksbron ligger Vasastan med sitt charmiga butiks- och caféliv. Promenadstråken vid Kungholmsstrand ligger bara ett stenkast från fastigheten och även Kronobergs parken samt Rålambshovsparken ligger inte allt för långt bort.

Kommunikationer

Fastigheten ligger bara ett stenkast från Fridhemsplans tunnelbanestation, här går även bussar. Pendeltågstation finner du närmast på Odenplan.

Planlösning

Modern kontorslokal med flexibel och effektiv planlösning. Lokalytan kan delas och utformas efter dina behov och önskemål.

Service

Med sitt läge precis intill Västermalmsgallerian i hjärtat av Kungsholmen finner du all tänkbar service i närområdet. Bara i gallerian finner du ett stort utbud av butiker, restauranger, fik, frisör, apotek, livsmedelshandel mm. Sats träning ligger bara ett par hundra meter bort.


Karta
Visa på kartan:


Bilder på lokalen