Kontor, Östra Varvsgatan 2, VÄSTRA HAMNEN, Malmö

  • 925 m²

Modernt kontorsplan i Västra Hamnen


Lokaltyp Kontor
Total yta 925 m²
Adress Östra Varvsgatan 2
Område VÄSTRA HAMNEN
Objektsnummer 41893595

Beskrivning

På centralt läge kan vi erbjuda en rymlig kontorslokal som täcker hela andra våningsplanet i en modern kontorsfastighet. Idag består ytan av öppet kontorslandskap, flertalet mindre kontor/samtalsrum samt tre större konferensrum. Vid pentryt erbjuds generösa ytor som blir en trevlig mötesplats för fika- och lunch. Lokalen lämpar sig väl till det större företaget som värderar närheten till kommunikationer, service och citypuls. Kontorsytan behöver en uppfräschning och ger möjlighet att påverka materialval och planlösning. Välkommen att kontakta oss för mer information och för att boka in en visning.

Omgivning

Västra Hamnen i Malmö är ett populärt område som ligger mellan Centralstationen och havet. Området har vuxit fram de senaste tio åren och har en modern framtoning.

Kommunikationer

Från centralstationen är det ca 10 minuters promenad. Det finns naturligtvis även stadsbuss att ta den sista biten, hållplatsen är då precis utanför fastigheten.

Parkering

Begränsat antal parkeringsplatser finns att tillgå, men möjlighet finns att hyra parkeringsplats i intilliggande parkeringshus.

Service

I området erbjuds många lunchrestauranger av olika karaktärer. Här finns även matbutiker, systembolag, bank, apotek, frisörer och gym i absolut närhet.


Bilder på lokalen