Butikslokal, Östra Tullgatan 5, Centrum, Malmö

  • 64 m²
  • 16 000 - 24 000 kr/mån

Mindre butikslokal belägen i vackert sekelskifteshus i anslutning till Drottningtorget i Malmö. Med de stora skyltfönsterna mot Östra Tullgatan ges en mycket bra exponering. Butiken är nyrenoverad med nymålade vita väggar och nytt pentry. Butiken sticker ut med sin höga takhöjd och vackra ytor. Perfekt för nytänkande kontor som vill ha närhet till kunder eller butik i behov av god skyltning. Goda förrådsmöjligheter och tillgång till fastighetens innergård erbjuds. Här kan personal ta en paus...


Lokaltyp Butikslokal
Total yta 64 m²
Adress Östra Tullgatan 5
Område Centrum
Kommun Malmö kommun
Objektsnummer 41933355
Områdeshyra 16 000 - 24 000 kr/mån
3 000 - 4 500 kr/m²/år

Stanna hemma om du kan. Boka videovisning när du gör en intresseanmälan.

Lämna ett önskemål om att få se lokalen genom videovisning i meddelandet. Glöm inte att ge ett förslag på tid och datum.


Beskrivning

Mindre butikslokal belägen i vackert sekelskifteshus i anslutning till Drottningtorget i Malmö.

Med de stora skyltfönsterna mot Östra Tullgatan ges en mycket bra exponering. Butiken är nyrenoverad med nymålade vita väggar och nytt pentry.

Butiken sticker ut med sin höga takhöjd och vackra ytor. Perfekt för nytänkande kontor som vill ha närhet till kunder eller butik i behov av god skyltning.

Goda förrådsmöjligheter och tillgång till fastighetens innergård erbjuds. Här kan personal ta en paus eller lunchrast väldigt bekvämt.

Välkommen på visning!

Omgivning

Lokalen är belägen i mycket centralt läge nära Drottningtorget i Malmö. Har finns bland annt boulbaren samt ett stort utbud av restauranger

Parkering

Kommunal parkering precis utanför fastigheten