Kontor, Östra Sandgatan 14, Gåsebäck, Helsingborg

Lokalguidens estimerade områdeshyra 37 533 - 46 917 kr/mån
Newsec Friskvård (0 m) Bilservice (89 m) Shopping (95 m) Restaurang (210 m) Kommunikation (384 m)

Välkommen till en trevlig lokal i Södra Helsingborg. Här kan vi erbjuda en totalyta om 563 kvm på våning 4 i huset med hiss i markplan. Huset är byggt 1990 och håller god teknisk standard. Lokalens planlösning består i dagsläget av cellkontor i varierande storlekar, konferensrum, pentry samt tre toaletter. Skulle ert företag vilja sitta i ett öppet kontorslandskap så ser vi givetvis på en lösning för er. Läget är utmärkt för företag med bilburen personal då vi erbjuder gratis parkering intill...

Fakta om lokalen
Lokaltyp Kontor
Total yta 563 m²
Adress Östra Sandgatan 14
Område Gåsebäck
Objektsnr 41867913
Lokalguidens estimerade områdeshyra
37 533 - 46 917 kr/mån
800 - 1 000 kr/m²/år
Få prisuppgift & information

Genom att slutföra intresseanmälan godkänner jag Lokalguidens behandling av personuppgifter.

Beskrivning

Välkommen till en trevlig lokal i Södra Helsingborg. Här kan vi erbjuda en totalyta om 563 kvm på våning 4 i huset med hiss i markplan. Huset är byggt 1990 och håller god teknisk standard.

Lokalens planlösning består i dagsläget av cellkontor i varierande storlekar, konferensrum, pentry samt tre toaletter. Skulle ert företag vilja sitta i ett öppet kontorslandskap så ser vi givetvis på en lösning för er.

Läget är utmärkt för företag med bilburen personal då vi erbjuder gratis parkering intill fasigheten. Det finns även närliggande busskommunikationer.

Varmt välkommen att kontakta oss för mer information och visning

Omgivning

Fastigheten är belägen i södra Helsingborg vid Gåsebäcksområdet. Placeringen är utmärkt ur kommunikationssynpunkt med påfart till E4 i direkt anslutning samt närhet till södercity. Området Gåsebäck ingår i Helsingborgstads förnyelseprojekt H+ och kommer att utvecklas till ett utmärkt område för etablering just med tanke på placering i förhållande till city och kommunikations- och skyltläge.

Kommunikationer

Området är lättillgängligt med bil och cykel, men även med allmänna kommunikationer. Gratis parkering finns att tillgå i direkt anslutning till fastigheten.

Parkering

Fri parkering på gården.

Östra Sandgatan 14, Gåsebäck

Välkommen till en ljus lokal i södra Helsingborg. Kontoret...

Visad

Östra Sandgatan 14, Gåsebäck

I södra Helsingborg kan vi erbjuda en lokal om 425 kvm på vå...

Visad

Kvarnstensgatan 11, Helsingborg

Här finner Du ett trevligt kontor om 320m². Idag består loka...

Visad

Kvarnstensgatan 8, Söder

Kontor med känsla av industri

Visad