Kontor, Östra Hamngatan 5-7, Inom Vallgraven, Göteborg

  • 130 - 1 300 m²

Här är det perfekta kontoret för det medelstora bolaget som uppskattar kreativa och moderna arbetsmiljöer med närhet till centrum. Det finns en idéskiss på förslag till planlösning för totalt 57 arbetsplatser. Som ny hyresgäst har du möjlighet att påverka utformningen av lokalen med önskemål så den anpassas för er verksamhet. Med lokalens centrala läge har ni nära till all tänkbar service, kommunikationsmedel och Centralstationen - vilket gör den perfekt för pendlaren!...


Lokaltyp Kontor
Total yta 130 - 1 300 m²
Adress Östra Hamngatan 5-7
Område Inom Vallgraven
Kommun Göteborgs kommun
Hiss Hiss finns i fastigheten
Objektsnummer 41848228

Beskrivning

Här är det perfekta kontoret för det medelstora bolaget som uppskattar kreativa och moderna arbetsmiljöer med närhet till centrum.

Det finns en idéskiss på förslag till planlösning för totalt 57 arbetsplatser. Som ny hyresgäst har du möjlighet att påverka utformningen av lokalen med önskemål så den anpassas för er verksamhet.

Med lokalens centrala läge har ni nära till all tänkbar service, kommunikationsmedel och Centralstationen - vilket gör den perfekt för pendlaren!

Omgivning

Lokalen är belägen i centrala Göteborg inom Vallgraven på en tvärgata från Östra Hamngatan. I området finns mycket shopping och handel men även många kontor och bostäder. Nordstan är en arbetsplats för ca 6000 personer och detta är ett område som hela tiden utvecklas och förbättras.

Kommunikationer

Lokalen har närhet till alla typer av kommunikationsmedel såsom buss, spårvagn, tåg och båt. Centralstationen ligger på ett kort promenadavstånd från lokalen.

Parkering

P-hus finns i Nordstan som ligger i närheten

Övrigt

Colliers erbjuder kostnadsfri hjälp för er som söker ny lokal. Med lång erfarenhet av uthyrning och en tät dialog med fastighetsägarna har vi en bra överblick över de lediga lokaler som finns på marknaden. Det ger oss också en god kännedom om vilka hyresnivåer som råder på marknaden och vilka vakanser som förväntas framöver. Vi tar snabbt fram lokalförslag utifrån era behov och önskemål. Välkommen att kontakta oss!


Karta
Visa på kartan:


Bilder på lokalen