Kontor, Östgötagatan 100, Södermalm, Stockholm

  • 435 m²
  • Enligt överenskommelse

Modern kontorslokal med sjöutsikt på Södermalms bästa läge!


Lokaltyp Kontor
Total yta 435 m²
Adress Östgötagatan 100
Område Södermalm
Kommun Stockholms kommun
Tillträde Enligt överenskommelse
Objektsnummer 41937322
Bifogade filer

Beskrivning

Att hyra lokaler på Södermalm innebär närhet till stadens alla bekvämligheter samtidigt som en mängd restauranger och fina fantastiska grönområden runt hörnet. Södermalm är ett snabbt framväxande kontrosområde och har blivit allt mer attraktivt för företag. Nu erbjuds möjlighet att hyra lokal om 435 kvm på Östgötagatan 100 invid Hammarby Kanal!

Ett steg in i lokalen och ni välkomnas av en trevlig entré med lounge där kunder kan slå sig ned. Lokalen har en öppen planlösning med inslag av mötesrum för de kreativa stunderna och några avskärmningar som skapar en lugnare miljö för arbete där fokus behöver vara på topp. Med en fasad helt i glas, får lokalen ett fantastiskt ljusinsläpp som piggar upp era medarbetare. Ni får dessutom ett fint pentry med avkopplande pausytor för att ladda om batterierna.

Detta är ett helt perfekt läge! Är ni dessutom ett bolag med en stark innovationsinriktning har ni även nära till era konkurrenter och fortsätter attrahera morgondagens talanger!

Välkommen på en fysisk visning eller genom FaceTime!

Omgivning

Lokalen har ett utmärkt läge på Södermalm med gott om grönområden i närheten såsom Årstaviken och Hammarbykanalen. Varför inte ta en promenad längs vattnet eller äta lunch på Thaibåten?
Hammarby Sjöstad är en snabb framväxande stadsdel där många välkända företag har hittat till. Skansbron är förbindelsen mellan Södermalm och Hammarby Sjöstad och med ett kontor här, får man det bästa av båda världar.

Kommunikationer

Med endast en kort promenad på ca 5 minuter nås tunnelbanestationen Skanstull där även flertalet bussar finns i nära anslutning. Utöver kollektivtrafiken är det även smidigt att färdas med både cykel och bil till Östgötagatan 100 med fina cykelbanor och Söderleden.

Service

Här kan man räkna med närhet till gymanläggningar, restauranger, service och shopping. Inom räckhåll finns Ringens centrum, Skrapan och Götgatan som erbjuder allt som kan tänkas behövas! I Ringens centrum finns ett brett utbud av restauranger för att avnjuta en god lunch som erbjuder smaker från världens alla hörn. Från Östgötagatan nås även Nytorget med flera populära restauranger och barer. Inom 15 minuters promenad nås många omtyckta restauranger som Urban Deli och Shanti Gossip.


Karta
Visa på kartan:


Bilder på lokalen