Kontor, Östergårdsgatan 2, Mölndal, Mölndal

Colliers International AB Restaurang (6 m) Bilservice (97 m) Kommunikation (155 m) Shopping (157 m) Bränslestation (161 m) Friskvård (260 m) Kemtvätt (374 m) Grönområde (1132 m)

Nu erbjuds attraktiva och ljusa kontorslokaler om 300-600 kvm i ett strategiskt bra läge i Mölndal. Lokalerna är belägna på plan 3 respektive plan 4 och anpassas efter önskemål i samråd med tillträdande hyresgäst. I området finns många olika typer av verksamheter vilket bidrar till mycket liv och rörelse. Ca 3 km bort finns också köpcentrum 421 som erbjuder all tänkbar service och shopping....

Fakta om lokalen
Lokaltyp Kontor
Total yta 300 - 600 m²
Adress Östergårdsgatan 2
Område Mölndal
Hiss Hiss finns i fastigheten
Objektsnr 41848225
Få prisuppgift.

Fyll i era uppgifter nedanför för mer information och aktuell hyresnivå.

bubbla

Genom att slutföra intresseanmälan godkänner jag Lokalguidens behandling av personuppgifter.

Beskrivning

Nu erbjuds attraktiva och ljusa kontorslokaler om 300-600 kvm i ett strategiskt bra läge i Mölndal. Lokalerna är belägna på plan 3 respektive plan 4 och anpassas efter önskemål i samråd med tillträdande hyresgäst. I området finns många olika typer av verksamheter vilket bidrar till mycket liv och rörelse. Ca 3 km bort finns också köpcentrum 421 som erbjuder all tänkbar service och shopping.

Omgivning

I området finns närhet till Söderleden vilket gör det lättillgängligt att ta sig hit. I närheten ligger också Sisjö Golf samt Åby som bjuder på ett stort utbud av diverse friskvård och aktiviteter.

Kommunikationer

Närmsta hållplats är Johannefred som ligger 100 meter bort. Från hållplatsen tar det enbart 11 minuter till knutpunkten Mölndal Station. Närhet till Söderleden för den bilburne.

Planlösning

Anpassningsbar.

Parkering

Goda parkeringsmöjligheter finns.

Övrigt

Colliers erbjuder kostnadsfri hjälp för er som söker ny lokal. Med lång erfarenhet av uthyrning och en tät dialog med fastighetsägarna har vi en bra överblick över de lediga lokaler som finns på marknaden. Det ger oss också en god kännedom om vilka hyresnivåer som råder på marknaden och vilka vakanser som förväntas framöver. Vi tar snabbt fram lokalförslag utifrån era behov och önskemål. Välkommen att kontakta oss!

Östergårdsgatan 7, Åby

Modernt kontor med tillhörande parkeringar. Lokalen har min...

Visad

Östergårdsgatan 7, Balltorp

Fräsch och fin kontorslokal i bottenplan med bra parkeringsm...

Visad

Östergårdsgatan 7, Balltorp

Modernt kontor med tillhörande parkeringar. Lokalen har mins...

Visad

Östergårdsgatan 7, Balltorp

Nu erbjuds ett modernt kontor på bottenplan. Till lokalen fi...

Visad